Hvad kan man skrive til sit crush

Hvad kan man skrive til sit crush?Når du skriver med dit crush, er det altid en god ide, at du skriver om det, som I har til fælles, eller spørger ind til vedkommendes mening eller interesser. Der findes heldigvis masser af situationer, der giver dig en god grund til at skrive.

Er der en, du er vild med, har du sikkert lyst til at skrive til ham eller hende hele tiden. Du vil bare gerne have, at vedkommende svarer dig, så du føler, at dit crush tænker lige så meget på dig, som du tænker på ham eller hende. Når du gerne vil skrive hele tiden, er det dog også naturligt, at du tænker: Hvad kan man skrive til sit crush?

Først og fremmest kan det være svært overhovedet at finde på en grund til, at du skal skrive til dit crush. Du vil jo gerne have en grund til at gøre det – og ikke bare fordi du virkelig har lyst, selvom det selvfølgelig er den virkelige grund.

Seks gode grunde til at skrive til dit crush er:

  1. Inviter ham eller hende med til en fest, videoaften, eller hvad det nu måtte være.
  2. Når I lige har set hinanden, er det altid en god ide, at du følger op på det.
  3. Inviter ham eller hende med i biografen.
  4. Skriv for at tjekke ind og se, hvordan det går med den anden.
  5. Går I i skole sammen, er det oplagt at skrive om det. For eksempel om nogle af de opgaver, I har for.
  6. Vær ærlig. Hvis du tænker på vedkommende, så skriv det.

Sådan skriver du gode beskeder til dit crush

Når du først har fået skrevet den første besked, handler det om, at I får samtalen i gang. Der handler det netop om, at du tænker over: Hvad kan man skrive til sit crush?

Det er altid en god ide, at du tager udgangspunkt i det, som I har til fælles. Går I i skole sammen, kan I skrive om det. Har I den samme hobby, er det et oplagt emne at starte med at skrive om.

Derudover er det jo altid en god ide, at du lærer dit crush bedre at kende. Spørg ind til vedkommendes yndlingsfilm, -musik, -serier og meget andet. Det er med til at gøre, at du får et bedre billede af, hvem dit crush er som person.

Et oplagt emne er også, at du har diskuteret noget med nogle andre, som du gerne vil høre dit crush’ mening om. Det kan være alt fra noget, som du har talt med dine veninder om til noget, du har læst i medierne eller diskuteret med dine forældre.

Husk, at et forhold også foregår i virkeligheden

Det er vigtigt, at du skriver sammen med dit crush, da det er en god måde for jer at føle jer forbundne på, selvom I ikke er sammen. Det er dog også vigtigt, at du husker, at et forhold ikke kun foregår på mobilen. Det er mindst lige så vigtigt, at I mødes og er sammen i virkeligheden. Der kan du få en langt bedre fornemmelse for, hvem dit crush er.