Hvad kan man lave med sin veninde

Hvad kan man lave med sin veninde? Der er så mange forskellige aktiviteter, du kan lave med din veninde, men nogle gange kan det være svært at finde på dem. Vi kommer med gode råd her.

Selvom det er hyggeligt for dig bare at være sammen med din veninde, kan I godt komme i den situation, hvor I ikke rigtig ved, hvad I skal finde på sammen. Derfor vil det være naturligt, at du spørger dig selv, hvad du skal lave med din veninde.

Her på siden har vi samlet et udpluk af gode ideer til aktiviteter, du kan lave med din veninde. Vi har prøvet at gå udenom klassikere som at gå en tur eller at se en film, selvom det helt sikkert også er superhyggelige aktiviteter af kaste sig ud i sammen med sin veninde.

Dyrk motion sammen

Det kan være svært at motivere sig selv til at komme ud at løbe en tur, cykle eller tage i svømmehallen og svømme et par baner. Men når du har lavet en aftale med en veninde, bliver det hele bare meget sjovere. Det er med til at gøre, at du nemt kan komme af sted – og at du får trænet i løbet af ugen.

Samtidig har I masser af tid til at tale sammen, både når I klæder om, når I træner, og når I efterfølgende følges hjem.

Få et arbejde sammen

Hvis du gerne vil have nogle flere penge, er det en god ide, at du får et arbejde. Det er dog bare ikke særlig sjovt hele tiden. Derfor kan det være en god ide, at du og din veninde får et arbejde sammen. I deles om arbejdet og om pengene og kan samtidig have det sjovt, når I er sammen. I kan for eksempel få en avisrute sammen, gå med hunde eller passe børn.

Gør noget godt for andre

Det kan være svært at vide, hvor du skal begynde og starte, når du gerne vil gøre noget godt for andre. Når du tager din veninde under armen, bliver det dog meget nemmere. I kan for eksempel samle ind sammen, når der er store landsindsamlinger.

I kan også finde et projekt i jeres by, som I gerne vil støtte. Måske mangler de frivillige i den lokale genbrugsbutik eller på dyreinternatet. Det bliver jo kun hyggeligere at udføre det gode arbejde, hvis du gør det sammen med din veninde.

Læs eventuelt også guiden her hos MX press: Hvad kan man lave med sin veninder?