Har du brug for en valutaomregner?

Skrevet af : girlzonly

En valutaomregner gør det nemt for dig at finde ud af hvad dollar svarer til i kroner? Med sådan en ved hånden, når du er på ferie, er hovedregning ikke nødvendigt, hver gang du skal købes en ny kjole, mad eller souvenirs på turen? Læs med her, og find ud af, hvor nemt valutaomregning bliver med Lunarway.

Kender du det med at finde en skøn kjole, en lækker taske eller et nyt og spændende skønhedsprodukt på nettet på en udenlandsk hjemmeside? Der er masser at guld at finde på udenlandske hjemmesider som f.eks. Amazon, som har alt det du overhovedet kunne drømme om. Det er dog ikke altid sådan lige til at regne ud, hvad prisen bliver i danske kroner. Men det er der heldigvis et meget nemt råd for, som du får lige om lidt.

50 dollar til kroner

Hvordan regner du 50 dollar om til kroner? Når du er på shopping på internettet, er dét at finde lommeregneren frem, og begynde på en matematiktime. Men det er nok ikke lige det, du har allermest lyst til, når du er midt i at shoppe amok på nettet. Men der findes heldigvis nemmere måder at regne f.eks. 50 dollar om til kroner på!

F.eks. kan du vælge at bruge en tjeneste på nettet som f.eks. Lunarway. Her har de altid helt opdaterede valutakurser, som gør det nemt at udregne dollar til kroner. Du kan gøre det lige her ved at indtaste prisen på den kjole, taske eller andet, som du har fundet.

Så får du spyttet prisen omregnet i danske kroner ud. Det tager ikke mere end et splitsekund at se, hvad beløbet bliver. Det gør det meget sjovere og nemmere at shoppe på udenlandske hjemmesider.

Valutaomregner på farten

En anden situation hvor Lunarways valutaomregner er genial, er på ferien. Når du står på markedspladsen, og er ved at prutte om prisen på en ny lækker taske, eller når du står i shoppingcentret og bliver i tvivl om den danske pris, er det genialt at have Lunarways valutaomregner åben på mobilen.

Du kan selvfølgelig også bruge en app. Men ved at åbne Lunarways valutaomregner i webbrowseren, er du sikker på, at du får de helt opdaterede valutakurser. Det kan nemlig godt halte med at få opdateret apps med den rigtige kurs. Her kan der gå helt op til et døgn, inden den rigtige valutakurs anvendes til omregningen.

Derfor giver en webbaseret valutaomregner tit et mere nøjagtigt beløb. Så ved du helt præcis, hvad prisen på varen er i danske kroner. Og da stort set alle teleselskaber tilbyder gratis internet i udlandet, er denne metode lige så billig i brug som en app. Så kommer du aldrig til at stå på ferien og være i tvivl om prisen i danske kroner.

Valuta ændrer sig konstant

Det kan godt være lidt abstrakt det der med valutakurserne, der ændrer sig konstant. Lige som de fleste andre, har du sikkert en god ide om, hvad du skal gange en dollar med, for at få beløbet i kroner. Tilsvarende har du nok også en god ide om, hvad du skal gange en euro med, for at få det i kroner. Det giver en god indikation, men på ingen måde det helt nøjagtige beløb. Det gør det noget svære at træffe en beslutning. Skal du bestille den kjole hjem eller ej, som du har kig på?

Der er mange indviklede detaljer så som lavkonjunktur, Nationalbanken og udbud og efterspørgsel, der har indflydelse på, om valutaen stiger og falder. Ved at bruge Lunarways online valutaomregner, når du shopper eller er på ferie, er du altid sikker på, du ved, hvor meget du betaler for varerne.

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.