Selvom du måske tænker, at det er lige lovlig tidlige at begynde at snakke om jul, så er der faktisk ikke så lang tid til. Efteråret er skudt godt i gang og før man har nået at se sig omkring, så nærmer julemåneden sig med hastige skridt. Hvis du, lige er kommet ind i et nyt forhold eller måske skal holde jul med kæresten for første gang, så gør det skam ikke noget at være på forkant. For det er stort at holde jul sammen for første gang, og man ser nok gerne oplevelsen som forhåbentligt være en stor en af slagsen. Men, hvordan holder du den perfekte jul? Det kan du læse mere om her.

Den store julegavemission 

Gaver, kan til tider være utroligt lette at finde til andre, hvor andre gange så er det nærmest umuligt. Måske går du op i detaljer, og bare gerne vil være sikker på at finde den helt rette til sin elskede. Hvis din kæreste, hverken ønsker sig noget eller selv mener vedkommende har alt, så skal man være ekstra kreativ. Der kan det være en idé at søge inspiration til julegaver. På hjemmesiden, du kommer til via linket, vil du kunne finde masser af muligheder, hvis du ikke helt ved hvad du skal finde på til kæresten.  

Jul sammen – men hvorhenne? 

Hvis i hver især, er vant til at holde juleaften hver for sig sammen med familien, så kan julen måske godt blive lidt mere tricky i år. Måske er der en forventning om at man som udgangspunkt altid holder jul med hver sin familie. Men der kan det måske være en idé at holde lille juleaften med din side af familien, og juleaften med din kærestes. Eller den anden vej rundt. I kan også gøre noget helt andet. I kunne eventuelt rejse til et andet land og fejre julen. Prøve, hvordan andre lande og kulturer holder den festlige højtid. Juleturen, vil helt sikkert være en oplevelse på ene eller anden måde. Og sikkert også særdeles romantisk. Et tredje forslag kunne være at prøve at se om det kunne lade sig gøre at slå familierne på begge sider sammen. Hvem ved, måske det alligevel bliver sådan i fremtiden, hvis jeres forhold bliver længere varigt eller der bliver stiftet familie.  

Du elsker julen, men din kæreste gør ikke 

Dette, er der mange par som oplever. Den ene går ekstra meget op i jul, hvor den anden mere eller mindre bare gerne vil have måneden overstået. Snak om tingene, måske kan den af jer som elsker julen, faktisk få gang lidt Christmas Spirit hos den anden. Der kan jo være mange grunde til at vedkommende ikke bryder sig om højtiden, derfor er det vigtigt at lave nogle gode minder.