Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret 

Når man skal indrette et pigeværelse, så er der mange forskellige elementer at tage hensyn til, inden man går i gang. Der er forskellige dele i værelset, som er vigtige at tale om, inden man starter med at flytte rundt, og derfor er det en god ide at sætte sig ned inden og lave en plan omkring, hvordan man kommer ud på den anden side med det bedste resultat. For eksempel kan det være en god ide at se et udvalg af sjove plakater, og er pigen gammel nok, så er det en god løsning at kigge på en plakat sammen. Dette kan gøre hos minida, som specialisere sig i at designe og sælge en flot plakat til hver type af værelse. Hos minida er der fokus på godt design og god kvalitet, så du som kunde kan vælge til fra det store sortiment af plakater.

En farvet væg

Vil du gerne indrette et flot pigeværelse, så kan processen starte ved at male værelset. Det er blevet moderne at male en enkelt væg i en anden farve end hvid, som så skal fungere som fokuspunkt for værelset. Dette vil fungere som et punkt i værelset, som fanger øjet, når man går ind, og det kan derfor være en meget personlig væg, som skal vise indretningen på værelset frem på bedste vis. Når du skal vælge en farve, så er det vigtigt, at farven er i naturlig nuance, som ikke forstyrrer for meget. Her kan det for eksempel være beige, grå, rosa eller måske en dyb mørkegrøn. Dette er for at skåne øjet og hjernen, da de kommer på overarbejde, når farverne i et rum bliver for voldsomme.

Forskellige tommelfingerregler her er at male den væg, hvor hovedenden af sengen er placeret. Dette vil give en flot effekt i rummet, og ofte vil lyset falde mere naturligt på farven på denne måde. Når du skal male denne type af væg, så skal du heller ikke male den væg, hvor et vindue er sat i. Dette vil bryde effekten af det denne type af væg kan give.

Benyt en plakat eller et billede

VIl du gerne gøre pigeværelset unikt og personligt, så kan du benytte en plakat eller måske et billede. Dette gør, at øjet finder flotte fokuspunkter i værelset, og på denne måder skaber det en rød tråd i din indretning. Her kan du for eksempel hænge dem op på den væg, som er farvet i en anden farve. Dette vil virkelig sætte fokus på den plakat eller det billede, som du eller dit barn har valgt.

Benyt møbler som kan ældes med ynde

Når du indretter et pigeværelse, så er det en god ide at finde møbler, som kan ældes med ynde. Dette betyder, at det kan være en god ide at finde en seng, som kan følge pigen i længere tid, og det betyder, at det er en god ide at finde et skrivebord, som har pladsen, som hun vil have brug for, når hun bliver ældre og har mere ansvar for sin egen skolegang. Der er altså mange forskellige måder, hvorpå du kan indrette et pigeværelse. Dette er blot nogle få, men følger du disse tre, så er du godt på vej.