Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Vil du gerne gøre en ekstra indsats for at gøre manden i dit liv rigtig godt tilfreds, så er det da bare med at komme i gang med at undersøge, hvor mulighederne er. Det kan være alt fra store ting til små hverdagsoverraskelser, som kan gøre den anden halvdel i dit parforhold ekstra tilfreds.

For måske har din mand bare allermest brug for at få fred, når han ser dansk fodbold med vennerne, og så er det måske netop her, du skal give ham pladsen, imens du eksempelvis lige forkæler ham og drengene lidt, så de bliver ekstra imponerede. Det kunne du eksempelvis gøre ved lige at komme ind i stuen med en skål chips og nogle øl, og så skal du ellers nok se både din mand og vennerne spærre øjnene op. Det er nemlig sådan noget, der kan slå benene væk under dem.

Der findes naturligvis også rigtig mange andre måder at forkæle ham den søde, og her får du nogle eksempler.

Overrask ham med en middag

Selvom det lyder lidt nemt sluppet, så er det langt fra noget, som går ubemærket hen. Hvis man bare lige planlægger en aften, hvor man ved, man selv er hjemme før tid, er der ikke noget dejligere for ham end at komme hjem til god mad og en lækker kæreste. Måske gør du også lidt ekstra ud af dig selv, så han virkelig føler sig ekstra heldig.

At arrangere en middag viser ham, at du tænker over jeres forhold, og at du ved, I sammen skal dyrke det for at holde det stærkt og sundt. Det er helt klart en form for kærlighedserklæring, at du bruger tiden og energien på at lave lækker mad til ham. Har du selv virkelig travlt, kan du jo bare bestille noget, så I sammen får noget kvalitetstid.

Tag med ham ud og oplev hans verden

Vil du imponere ham på en anderledes måde, så planlæg, at du tager med ham ud og oplever noget, han er vild med. Det kunne være fodbold, som tidligere omtalt, hvor han måske virkelig er på hjemmebane, og hvor du ikke er den store ekspert. Det gør dog ikke, at det ikke kan være sjovt at opleve, og særligt hvis vi taler om live fodbold, kan det være god underholdning for selv de mindst fodboldinteresserede.

Lad ham være en mand, når han har brug for det

Det kan bare være vigtigt, at du ikke tager fra ham, at han har brug for at være en mand. Lad ham nu se fodbold med vennerne, så han ikke føler sig ’kæreste-kedelig’ og ham, som melder sig ud af fællesskabet med vennerne. Det behøver selvfølgelig ikke altid foregå hos jer, og måske skal det heller ikke være hver eneste gang, der er en god kamp i fjernsynet. Find en balancegang, hvor I begge synes, det er passende, og hvor I samtidig stadig har den tid, I sammen har brug for, når I skal holde fast i hinanden.