Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Bryllupper er skønne kærlighedsfester, der samtidig er meget personlige. Ofte er det et større arrangement, som det kommende brudepar har brugt måneder på at forberede.

Men hvad skal man egentligt ønske sig i bryllupsgave, når der er så mange muligheder? Læs med i teksten nedenfor og bliv inspireret til, hvad I kan ønske jer som kommende brudepar.

En god oplevelse giver minder for livet

En idé til bryllupsgave kunne være en oplevelsesgave. For der findes ikke noget mere fantastisk end at få nogle spændende og måske endda udfordrende oplevelser sammen.

Når du/I skal skrive ønskelisten til gæsterne, kan I derfor vælge at ønske jer oplevelser, der tillader jer at tage på eventyr sammen. Det kan f.eks. være en ballontur eller gokart.

Hvis I er mere kulinariske end gennemsnittet, kan en god idé til et bryllupsgaveønske også være en tur på kokkeskole eller en fantastisk madoplevelse på en gourmetrestaurant.

Med oplevelsesgaver har I som kommende brudepar en unik mulighed for at tilegne jer en gave, der vil tillade jer at få en oplevelse sammen som par, som I aldrig nogensinde glemmer. Samtidig har bryllupsgæsten, der skal købe gaven, rig mulighed for at slå fantasien løs, når den rette oplevelse skal findes.

Smukt interiør og skønne ”nips” i bryllupsgave

Hvis I ikke er så meget til oplevelsesgaver eller blot ønsker en bred vifte af forskellige gaveønsker, så er det altid en fordel at ønske sig interiør eller pynteting til hjemmet.

De fleste nyder, når hjemmet ser smukt ud og er omgivet af de ting, som man holder kært og nyder at se på. Et bryllup giver det kommende brudepar en oplagt mulighed for at ønske sig de ting, som man måske aldrig selv for købt.

Skriv derfor klassiske designs på ønskelisten. Dette kan enten være lysestager, lamper, gulvtæpper, vaser eller noget helt andet. Med en sådan gave i form af f.eks. en lampe, vil denne minde jer om jeres festlige bryllup hver eneste gang, at I kigger på den.

Stel, glas og bestik går aldrig af mode

Det lyder måske lidt trivielt at give brudeparret et flot tallerkenstel eller noget smukt bestik. Ikke desto mindre er det som regel bare en rigtig god gave. For hvem nyder ikke at kunne dække ekstra fint op?

En god idé er det derfor at skrive et smukt tallerkenstel på ønskelisten til bryllup. Måske skal det være et stel, som I ikke selv ville have brugt penge på ellers. Ligeledes kan lækre vinglas eller smukke mundblæste drikkeglas udgøre en utrolig skøn gave.

Også bestik findes i mange forskellige afskygninger. Vælg et sølv- eller guldbestik, som du bare ikke kan slippe øjnene fra og skriv dette på ønskesedlen.

Fornøj herren og ønsk jer haveredskaber og grilludstyr

Skal ønskelisten ikke blive alt for kvindepræget, er et godt gaveønske også diverse haveredskaber eller noget nyt grilludstyr.

Tro det eller lad være, rigtig mange mænd nyder at få en ny løvblæser eller måske endda en helt ny grill i gave.