Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Unge studerende drilles ofte med at de ikke har nogen penge og skal overleve på havregryn og pasta i flere år. Uden at overdrive passer det for nogle unge studerende, og for andre er det blot blevet en misbrugt og gammel joke.

Men det er uden tvivl meget korrekt, at unge studerende, især de udeboende – som der desuden kommer flere og flere af, ikke bryder sig om at bruge penge på skolerelateret stof. De vil hellere smide 100kr om måneden på Netflix, eller 200kr om måneden på den ugentlige durum hver fredag. Så man kan hurtigt komme med mange gaveidéer til unge studerende, med en bred række af gaver der ligger i den gode ende.

Men lad os være ærlige…. Det unge studerende har brug for i det danske samfund anno 2020, er en hjælpende hånd til gymnasiet. Der er så meget pres på de unge i dag, så hvorfor ikke skifte den dyre sweater til 500kr ud med et års abonnement på Inspo.dk – For det koster nemlig ikke mere end 39kr om måneden. Det er en fjerdedel af det månedlige durum-forbrug, den gennemsnitlige studerende lider af.

Men hvad er Inspo? og hvorfor er det den perfekte gave til et godt gennemsnit i gymnasiet.

Inspo er en dansk hjemmeside der stiller tusindvis af gymnasieafleveringer til rådighed for de abonnerende medlemmer på Inspo.dk. Opgaver som de studerende kan bruge til at finde inspiration og hjælp gennem.

Der er mange fordomme over for denne slags hjemmesider. Nogen mener at det er helt forket og bør forbydes, hvilket ikke giver mening da det blot er en hjælp og ikke en direkte løsning for de studerende. Forstå mig korrekt når jeg nævner løsning – Inspo er for nogen en løsning i form af et værktøj, der kan sætte skub i afleveringen, og for andre er Inspo blot en side til at få svar på et enkelt spørgsmål, og for nogen er det noget helt tredje.

Alle jeg har snakket med der bruger Inspo, har brugt det på hver deres måde, men det har primært været til inspiration.

Med det sagt, føler at jeg i et samfund som det danske i dag, kan Inspo være en rigtig gode studiegave til gymnasieelever i hele landet. Da der ligger et pres på de fleste om at skulle præstere bedre for hver gang, hvilket blot gør presset værre blandt de unge. Så giv din ven, søn, datter, bror, kæreste eller søster et par måneders på Inspo, og jeg lover dig at de pludselig vil føle et pres blive lettet fra deres skuldre.