Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Det nye er år er en åben invitation til at starte på en frisk. Som så mange andre, har du måske gjort dig tanker om et nytårsforsæt eller ti, for at komme godt fra start i det nye år. Problemet med nytårsforsæt er bare, at de aldrig rigtig holdet. Derfor har vi i stedet fokuseret på nye ting der skal ske i die 2020.

 

Ny stil

Et nyt år er det perfekte tidspunkt at forny sig selv og sine omgivelser på. Har du derfor gået og været træt af din indretning, din garderobe eller noget helt tredje, er det nu du skal gøre noget ved det. For ikke bare at bruge penge derud af, kan det være en god idé at sætte de ting til salg, du gerne vil af med. Det kan du enten gøre online, eller ved at booke en stand på et loppemarked. Får du solgt nogle af dine ting, er der også flere penge til at købe nyt for – hvad end det er tøj, tasker eller fine ting til dit værelse du synes du mangler. På Furnished.dk kan du finde masser af inspiration til indretningen.

Før du går helt shop-amok, er det en god idé at du er sikker på at din nye stil, ikke bare er en døgnflue. Vær sikker på at du har lyst til at bruge de ting du køber i længere tid og ikke kun den næste måned.

 

Nye oplevelser

Udover ny stil, byder det nye år selvfølgelig også på nye oplevelser. Skriv gerne ned hvilke nye oplevelser du gerne vil have i det nye år, og husk at gør noget for at det sker. Det er desværre ikke altid at tingene sker helt af sig selv, så man bliver nødt til at opsøge det. Hvis du er i tvivl om hvilke nye oplevelser du gerne vil have, kommer vi her med nogle bud. Så håber vi at du kan finde lidt inspiration til, hvad der skal ske i 2020.

En oplevelse som de fleste husker, er første gang de rejste med deres veninder, uden at der var forældre med. Du kan for eksempel tage en dag til Malmø med en veninde, eller rejse til en storby i en weekend. Noget andet du måske gerne vil prøve i det nye år, er nye seksuelle oplevelser. Har du en kæreste, kan du gøre det med ham og ellers kan du sagtens lære dig selv bedre at kende – kig eventuelt forbi Sexshop.dk, hvis du vil have lidt hjælp.

 

Nye bekendtskaber

En anden god målsætning at have for det nye år, er at få nye bekendtskaber. Udover at det er hyggeligt at have en stor gruppe af veninder, er det også lærerigt og vil være med til at udvikle dig. Tilmed er det ofte de veninder man får i sine unge år, der holder ved resten af livet. Du kan både få nye veninder på din nuværende skole, på en efterskole, på gymnasiet eller på dit fritidsjob. Det er underordnet hvor du møder dine nye veninder – men det selvfølgelig en fordel, hvis I ikke bor 3 timer fra hinanden, da det så kan blive svært at holde kontakten.

Uanset hvor du møder nye bekendtskaber, er der nogle ting du selv skal gøre, for at bekendtskaberne bliver til veninder. Du bliver for det første nødt til at være social og opsøge snakke med folk du ikke kender. Herudover skal du være åben for andre personligheder – mange veninder er modsætninger. Sidst men ikke mindst kræver det en god portion tålmodighed. Det er sjældent at man får nye bedste veninder fra den ene dag til den anden.