Vi alle har en travl hverdag. Skolen skal passes, lektierne skal laves, opvasken skal tages, man vil også gerne hænge ud med vennerne og skrive med ham den søde. Derfor er det vigtigt at huske at gøre noget godt for sig selv en gang imellem. Det behøver ikke nødvendigvis altid at være dyrt, men det gør altid godt for sjælen. Læs med her og få gode råd til at forkæle dig selv.

 

Læg en ansigtsmaske

Når man kommer hjem efter en lang dag, er der ikke noget bedre end at smide tasken fra sig og lægge sig på sengen eller sofaen og se noget fjernsyn. De lange dage kan godt tære på en og derfor kan det være en fed idé at forkæle sig selv ved at lave en endags beauty klinik derhjemme. Tag et langt varmt bad, på den måde slapper du af og får dampet dine porer. Lav manicure på dig selv. Flotte negle er afgørende. Derefter smid en lækker badekåbe på, mens du finder en lækker ansigtsmaske, som du kan lægge, mens der kører noget dejligt og beroligende musik i baggrunden. Sprøjt med nogle lækre essentielle olier, så man rigtigt får den der spa og skønhedsklinik stemning. Mens masken sidder, kan du gå hele vejen og lægge to agurkeskiver på øjenlågene, så du rigtigt kan slappe af mens ansigtsmasken forkæler din hud. Når den har siddet længe nok, er det vigtigt, at man vasker den ordentligt af og påfører et godt lag ansigtscreme efterfølgende.

 

Gør noget godt for dig selv

Det er dejligt og sundt at være aktiv. Tag op at træne i fitnesscentret, løb en tur i skoven, gå til den fritidsaktivitet du plejer. Få hjertet op at pumpe i noget tid og få svedt godt igennem. Derefter kan du forkæle dig selv med en omgang massage eller en omgang infrarød sauna. Den infrarøde sauna er en af vores tids mest effektive afgiftningsmetoder. Vi bliver i hverdagen udsat for mange forskellige slags kemikalier og giftstoffer, som vi har svært ved at udskille på egen vis. Disse kemikalier og giftstoffer ophober sig derfor i kroppen og kan have negative effekter på ens helbred og velvære. Den infrarøde sauna har terapeutiske stråler, som varmer langt ind i kroppen. Disse stråler øger udskillelses af giftstofferne, blandt andet fordi varmen er med til at åbne porerne i huden, som resulterer i at flere toxiner kan slippe ud. Man vil føle et fantastisk velvære efter sådan en omgang.

 

Tag ud at shoppe

Det er selvfølgelig ikke noget man skal gøre hver dag, fordi man synes, man skal forkæle sig selv hele tiden. Men hvis man har sparet lidt op, eller fået nogle fødselsdagspenge eller lignende, kan man godt planlægge en god shopping tur. Det er for mange en slags terapi at tage ud at shoppe. Der er noget hyggeligt over at gå rundt sammen med sine venner og kigge på og prøve forskellige ting. Find den lækre kjole du skal have på til afslutningsfesten, køb de lækre sneakers du har kigget på i evigheder og vælg den flotte skuldertaske du også har ønsket dig i lang tid. Det er i hvert fald altid en god idé at shoppe, når man gerne vil forkæle sig selv.

 

Se en god serie

Vi kender det alle sammen godt, når vi følger med i en spændende serie og vi kan se 8 afsnit i træk kun med toiletpauser. Det er også okay, hvis man gør det en gang imellem. Derfor kan det være en idé at planlægge disse ”seriedage”, sådan så man kan forkæle sig selv, ved at sætte sig og fordybe sig i ens yndlingsserie. Køb nogle popcorn, chips, gulerødder eller hvilken som helst snack som du bedst kan lide. Riv dynerne og puderne med ind på sofaen, så du kan putte dig væk med dine snacks og bingewatche din yndlingsserie. Det er også en god måde at forkæle sig selv på.