Vinterperioden kan godt føles lang og kedelig. Det er koldt og man kan ikke være udenfor i særlig lang tid, da man kommer til at fryse. Derfor er vinteren en god periode at forkæle sig selv i. Der er mange ting du kan gøre for at forkæle dig selv – specielt som kvinde.

Du kan tage på en hyggelig shoppetur, hvor du kan finde den perfekte kjole. Alternativt kan du finde et sted og få en god massage eller endda planlægge en renovering af din bolig til foråret. I denne artikel vil vi komme ind på disse tre områder. 

Opdater garderoben med nyt tøj – online!

Eftersom det er koldt udenfor, så er du måske ikke klar på en shoppetur ned ad strøget, da motivationen til at gå udenfor ikke er eksisterende. Derfor er du nok mere tilbøjelig at tage en shoppetur foran computeren.

Du kan nærmest finde alt på internettet. Tøj, sko, tilbehør, en mobiltelefon – der er stort set ingen grænser. Alt efter hvad du føler du har brug for lige nu, så kan du uden tøven købe det, for netop at forkæle dig selv.

Hvis det er dametøj, og du eksempelvis leder efter en kimono fra Sissel Edelbo, så kan det nemt findes. Du kan også finde alle mulige andre ting. Derfor bør du helt sikkert tage en lille shoppetur i dag online, og få opdateret garderoben.

Få dig en dejlig massage  

Hvis du trænger til at slappe helt af, samtidig med at du bliver forkælet, så bør du helt sikkert overveje en massage. En massage kan få dine muskler til at slappe mere af, og ikke være så spændt samtidig med det giver en fantastisk følelse.

Når du får en massage, så reducerer du dit stressniveau, og evt. nedsætte dit forbrug af smertestillende medicin. Ved regelmæssig massage, så bliver der løsnet op for stive muskler, hvilket betyder at blodcirkulationen bliver stimuleret. Udover kan massage også hjælpe på angst og depression, eftersom de stimulerende bevægelser påvirker kroppens biokemi.

Har du brug for en dejlig massage som virkelig får din krop til at slappe af, og bor du samtidig i Valby-området, så kan du med fordel finde en fysioterapeut i Valby, hvor der findes rigtig mange gode massører og fysioterapeuter som kan hjælpe med alt fra sportsskader og ømme muskler.

Planlæg ændringer i hjemmet til foråret

Har du en større lejlighed eller hus, hvor der er mulighed for at tilbygge en lille udehus, garage eller en terrasse, så er det også noget du kan planlægge om vinteren. Afhængig af hvor du bor, så skal du også indhente tilladelser fra kommunen og andre offentlige instanser. Det er derfor oplagt at planlægge det allerede om vinteren, da det kan tage lang tid med diverse godkendelser.

Hvis det ikke skal være så store ændringer i hjemmet, så kan du også finde på nogle mindre. Det kan f.eks. være maling af vægge, renovering af diverse værelser eller indkøb af nyt interiør og boligtilbehør til hjemmet. Dette er også oplagt at gøre, hvis du ikke har de økonomiske muligheder til f.eks. en ny terrasse eller en anden tilbyggelse, og bare vil indrette dit hjem lidt anderledes i vintermånederne eller til foråret. Det kan også være at du sidder i en lejlighed og på den måde slet ikke har mulighed for at lave en permanent udbyggelse.

Med disse tre gode råd, så kan du på forskellige måder forkæle dig selv som kvinde. Hvad end det er en shoppetur online, en dejlig massage i dit lokalområde eller en planlægning af ændringer i din bolig i de kommende måneder. Det er tre vidt forskellige måneder, men vi tænker at du helt sikkert vil synes godt om mindst en af dem.