Er du lige flyttet hjemmefra eller overvejer du snart at flytte hjemmefra, så er der her en god lille checkliste til nogle ting du skal huske.

  • Mad mad mad… Ja det er ikke længere mor og far, der står for denne post. Og ja du skal nok også lige finde noget at drikke. Billige steder at handle ind er: Netto, Lidl, Fakta, Rema1000. Dyre steder at købe ind er : Brugsen, Meny, Irma, Føtex.
  • Løn eller SU – Der skal penge til at betale for husleje og mad … nå ja og så naturligvis også hvis du skal i byen eller ud og rejse.
  • Tøjvask – Har du en vaskemaskine i bygningen ellers må du finde en møntvask i nærheden… Nå ja så er der dem, som får mor til at hente og bringe vasketøjet… Hmm men serious grow up… Det skal du selv stå for!
  • Rengøring indenfor: Ja det er altså lidt irriterende, men minimum en gang om året skal der gøres rent… De fleste foretrækker faktisk at gøre rent meget hyppigere!
  • Rengøring udenfor: Arealerne udenfor din dør skal også gøres rent – og her kan du typisk ikke nøjes med at gøre det en gang om året som indenfor! Uanset om du bor i et hus eller i en lejlighed er du ansvarlig for en del udendørs rengøring. De fleste betaler sig dog fra det med professionelt ejendomsservice. Hvis du ligesom os bor på Sjælland kan jeg anbefale Glad Ejendomsservice. De er ikke bare glade – de er vildt lækre!
  • Meld din flytning: Når du flytter, så skal du faktisk melde din flytning til PostNord. Det kan godt være du syntes det er åndssvagt, da du alligevel ikke ved hvad papirbrev er, og du kun sjældent sender emails, da snaps går meget nemmere, men øv. Der er ikke nogen vej udenom! Og så husk lige at lave en Instagram fra PostHuset…
  • Opladere: Glem alt det ovenstående, hvis du ikke har styr på denne post, så er du så færdig. Uanset om det er til din iPhone, tablet, portable make-up sæt eller what-ever. Så er det her nok det vigtigste!
  • Internet. Denne her kunne nok være næsten lige så vigtig som opladere, men du har naturligvis internet på mobilen. Derfor kan du godt klare dig et kort stykke tid uden en internetforbindelse i huset. Men det er begrænset hvor lang tid og rigtig internet er bare bedre, hurtigere og mere stabilt så HBO ikke lige pludselig går i stå i afsnit 35 af sæson 4 i Vampire Diaries … For det kender vi vist alle sammen godt og det er pænt nederen!

Nu er det en checkliste på ting du skal huske, så du undgår mega-belastende situationer. Derfor er det meste ovenfor også pænt nederen, og det vigtigste du skal huske på når du flytter hjemmefra er naturligvis, at have det vildt fedt, og det er supersjovt.