Få et flot smil med en usynlig tandbøjle

Invisalign København
Skrevet af : Mads

Kunne du godt tænke dig, at dine tænder sad på en anden måde? Så kan det være, at du har brug for en tandbøjle, der kan hjælpe med at rette op på skæve tænder. Her på siden kan du læse meget mere om, hvilken ny og smart type bøjle, du nu har mulighed for at få.

Når de fleste tænker på en bøjle, så tænker man på noget, der sidder og fylder og ser grimt ud i munden. Vil du dog gerne have rettet dine tænder alligevel, men ønsker du ikke at gå med en grim og generende bøjle, så er der godt nyt. Nu kan du nemlig få en bøjle, der er usynlig i munden, så den ikke kan ses. Derudover generer den ikke så meget, da den sidder naturligt i munden. Denne nye bøjle er designet efter lige netop din munds mål. Produktet hedder Invisalign, og herunder kan du læse mere om Invisalign, der blandt andet er tilgængeligt i København.

Tandbøjlen Invisalign fungerer på en smart og effektiv måde

Tandbøjlen er som nævnt usynlig, da den sidder som et lag omkring tænderne, og så er den helt transparent. Bøjlens skinner har plastikudfyldninger, der er med til at guide tænderne på rette vej, så de blive mindre skæve i deres positur. En fuld behandling afhænger af den forskellige patient, men kan varer mellem 6 og 15 måneder. Du skal gå med de forskellige skinner i cirka 2 uger af gangen.

Hvordan kommer du i gang med Invisalign?

Hvis du gerne vil prøve denne smarte tandbøjle af, så kan du hos forskellige tandlæger i København få lavet en forundersøgelse. Dette er gratis, og her kan du få mere at vide om, hvad netop du kan få ud af en Invisalign behandling. Herefter kan du beslutte dig for, om du gerne vil gå videre med næste step af behandlingen.

Her får du lavet en mere grundig undersøgelse, hvor en 3D-teknologi skanner dit tandsæt. Herefter får du vist, hvordan det endelige resultat vil komme til at se ud. Derefter sendes dine skanninger til et laboratorie i USA, hvor dine skinner vil blive fremstillet.

Hvornår skal jeg gå med Invisalign?

Du skal gå med skinnerne hver dag i cirka 15 dage ad gangen. Dette gælder hele døgnet, altså også hele natten. Du kan dog tage bøjlen ud, når du drikker, spiser eller børster tænder. Derudover er det ellers vigtigt at gå med bøjlen hele tiden for at opnå det absolut bedste resultat.

Hvad koster Invisalign?

En Invisalign behandling har prisen 25.000 kroner og opefter. Den endelige pris kommer an på din behandlings behov. Prisen for forbehandlingen, hvor du får lavet selve skanningen, koster cirka 2700 kroner, og den er inkluderet i den fulde pris. Den første forundersøgelse er helt gratis. Hele behandlingen er selvfølgelig noget af en sjat penge, men husk, at det er dine tænder, det handler om, og dem skal du trods alt have hele livet.

Så hvis du gerne vil have et perfekt smil på en diskret og effektiv måde, så er en Invisalign behandling i København den oplagte mulighed.

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.