Få en nem og god konfirmation ved at holde den på en restaurant

Konfirmationsfest
Skrevet af : Banin Al-Zerajawi

Konfirmationsfest

Hvis I holder din konfirmation derhjemme, hvor dine forældre skal stå for en masse af det praktiske, kommer du næsten ikke til at se dem i løbet af dagen. Derfor er det en god ide, at I holder konfirmationen på en restaurant, så dine forældre også har tid til at have det sjovt.

Din konfirmation er en stor dag, som både du og dine forældre helt sikkert har glædet jer til længe. Derfor er det også vigtigt, at I sørger for at planlægge dagen, så den bliver så nem og bekvem for jer alle sammen.

Det er ikke sjovt for hverken dig eller dine forældre, hvis de har travlt hele dagen med at lave mad, varte gæsterne op, sørge for, at der bliver ryddet af bordet og vasket op.

Derfor bør du lægge vægt på, at du synes, at din konfirmation skal holdes et sted, hvor de kan tage sig af al det praktiske. På den måde kan du få masser af tid med dine forældre på din store dag.

Hold en nem konfirmation med udsigt til havet

Bliver du konfirmeret i Københavnsområdet eller i Nordsjælland, er det oplagt for jer, at I lejer festlokalerne hos Club Riva i Rungsted. Restauranten ligger lige ned til havnen, hvilket gør, at I har udsigt over både havet og bådene i havnen. Det er super flot som baggrund for din fest.

På Club Riva kan I væge mellem brunch eller middag. Hvis du bliver konfirmeret tidligt på dagen, kan det være rart, at I starter med en brunch. Det er en hyggelig måde at spise sammen med din familie og dine venner i nogle timer.

Bliver du konfirmeret senere på dagen, kan det være, at det passer jer bedre, at I spiser middag i stedet. Så kan I få serveret en lækker trerettersmenu og få fri øl og vin til, hvis I ønsker det. Se alt, hvad Club Riva tilbyder til din specielle dag.

Underholdning kan gøre konfirmationen ekstra sjov

Dine forældre, bedsteforældre, onkler og tanter her sikkert fundet på en masse sjove indslag til festen, men det kan også være sjovt for jer at have en professionel underholder med. Det er med til at gøre dagen til noget helt særligt.

Hvis der for eksempel er en standupkomiker, der optræder, eller et band, der kommer og spiller, kan det give noget ekstra til festen. Det kan virke som noget, der ikke lige kan ske, hvis I holder festen derhjemme, men på en restaurant som Club Riva kan de faktisk få det til at ske. De har kontakt til mange dygtige standupkomikere og bands og kan derfor hyre et af dem til din konfirmation.

En anden mulighed for underholdning er, at I får en DJ til at komme og spille. Hvis du elsker at danse, er det helt sikkert den perfekte mulighed for dig for at komme ud at danse med dine veninder, kusiner, fætre og andre piger og drenge, der er med til festen.

 

 

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.