Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Berlin er Tysklands hovedstad, og det betyder også, at byen rummer et væld af forskellige kulturer, oplevelser og fornøjelser. Går du og overvejer en ferie med en stor flok veninder, har vi den helt rigtige løsning til jer. Ved selv at planlægge rejsen kan det gøres billigt og godt samtidig med, at I får alle jeres ønsker opfyldt.

Her giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du får arrangeret en tur til Berlin med dine veninder. Vi fortæller dig mere om, hvordan du finder transport, og vi deler nogle gode tips til, hvordan I får mest muligt ud af jeres dage sammen i Berlin.

Fly, offentlig transport eller privat bus?

Når I skal til Berlin, er der mange muligheder for at transportere sig. Som regel kan det være besværligt at skulle køre turen frem og tilbage, og dette er særligt grundet meget trafik samt dyre udgifter i forbindelse med parkering i byen. Derfor gælder det om at undersøge andre muligheder, der typisk også vil være langt mere bekvemme.

Er I en stor flok, der skal afsted, kan det være værd at undersøge muligheden for at leje en bus med en privat chauffør. På denne side kan du sammenligne mange udbydere af denne service og undersøge, om det kan betale sig for jer. I kan også undersøge offentlig transport, hvor især lavprisbusser kan være en god og billig løsning.

Vil I gerne hurtigt frem, kan I vælge at springe på et fly fra den nærmeste lufthavn. I dag er det særdeles billigt de fleste steder, og fra Kastrup er I garanteret en billig flybillet.

Her skal I bo

Når I har fundet frem til jeres foretrukne transportform, gælder det om at finde et godt sted at bo. Her kan I vælge at kigge jer omkring efter forskellige hoteller, og her kan det godt betale sig at kigge lidt uden om Berlins centrum. På den måde kan I få mere for jeres penge og bevæge jer rundt med byens gode offentlige transportmuligheder.

Vil I gerne bo i én og samme lejlighed, kan I undersøge jeres muligheder gennem Airbnb. Her lejer du privatpersoners bolig, og det giver jer mulighed for at være samlet og klare eksempelvis morgenmaden hjemmefra.

Elektronikken er din bedste ven

I Berlin er der et utal af muligheder for fantastisk underholdning og gode oplevelser. Derfor gælder det også om at have styr på den nødvendige elektronik, som I kan få brug for på turen. Foruden en smartphone, kan det være særdeles nyttigt at have en tablet eller computer med. Det giver jer nemlig mulighed for at forudbestille billetter til seværdigheder, undersøge busplaner eller noget helt tredje. I langt de fleste tilfælde vil det være muligt at benytte sig af WiFi på enten det valgte hotel eller i jeres Airbnb-lejlighed.

I bør ligeledes sørge for at have en adapter med til stikkontakterne. Dette er særligt godt, hvis adapteren har flere indgange, så I ikke kommer til at mangle stik til opladning af diverse devices, kameraer og andet elektronik.