Er der noget, der kan bringe veninder sammen, som et projekt i kan være fælles om? Det kan skabe et helt særligt bånd at lave noget sammen. Og når I så tilmed skaber noget sammen, så vil det også stå som et minde om jeres projekt og et symbol på jeres venskab. Derfor skulle du måske få dine veninder med at lave DIY-projekter til hjemmet sammen med dig. I denne artikel får du nogle ideer til, hvad det kunne være, og hvordan I gør det på en overkommelig måde.

Lav jeres egne møbler

Hvem har brug for en handyman, når man har sine veninder? Der er noget sejt ved at gøre det selv – ikke mindst som kvinde. Hvad med at lave dine egne møbler?

Det behøver hverken at være besværligt eller amatøragtigt. Hvis du gør det på den rigtige måde, kan du faktisk få nogle flotte resultater ud af det. Og så behøver du ikke nødvendigvis at have en masse erfaring med det,

Du kunne for eksempel lave dit eget spisebord. Vælg mellem nogle af disse flotte bordben, og montér dem så på en smuk bordplade af lige det materiale, du vil. Valget er dit, for der er ingen instruktioner på forhånd. Derfor kan du altså både designe og samle dit eget spisebord.

Dekorér hjemmet med egen kunst

Som nævnt ovenfor kan I altså sagtens lave praktiske og funktionelle DIY-projekter til hjemmet. Men alt behøver selvfølgelig ikke at være brugbart for at være god brug af din tid og dine evner.

En anden mulighed er, at du sammen med dine veninder laver kunst til dit eget hjem. Det kan være en helt unik måde at sætte et personligt præg på hjemmet på.

I virkeligheden er mulighederne også mange, når det kommer til at lave kunst. Prøv for eksempel med malerier af forskellig art eller skulpturer af forskellige materialer.