Hvad er kærlighed i realiteten? Kærlighed er, når det kilder i maven, når man bliver rød i hovedet, og når man ikke ved, hvad man skal sige. Kærlighed er fantastisk. Det er sjovt og hyggeligt, og det er skønt altid at have en at snakke med. En kæreste skal være der for én i de gode tider, men også i de svære, ligesom at du også skal være der for ham.
Kan du mærke, at det kilder i maven, og synes du, at han er sød, sjov, og føler du dig altid lidt nervøs, når han er tæt på? Så er du helt sikkert forelsket, men hvordan ved du, om han er vild med dig? Find ud af det her.


Sådan ved du, om han er vild med dig

Selvom drenge kan være meget svære at læse, er der nogle tydelige tegn på, at han er vild med dig. Det gamle ordsprog siger; den man tugter, elsker man, og dette ordsprog har stadig ret. Hvis en dreng driller dig lidt ekstra, kan dette være et tegn på, at han er tiltrukket af dig. Mange drenge kan have svært ved at udtrykke deres følelser, og derfor giver de dig opmærksomhed ved at drille dig. Hans drillerier er derfor ikke ondt ment, men i virkeligheden bare fordi, at han er forelsket i dig.
Andre tegn på at han er vild med dig kunne f.eks. være, at han rødmer, når du snakker til ham, eller at han giver dig mange komplimenter. Hvis han sender dig beskeder næsten hver dag for bare lige at høre, hvilke lektier I har for i skolen, kan dette også være et tydeligt tegn på, at han er forelsket. Han vil gerne have, at du lægger mærke til ham, og han prøver derfor at tage kontakt til dig så ofte som muligt.

Tag det første skridt mod kærligheden

Selvom at du måske synes, at drengen skal tage det første skridt og fortælle, at han er forelsket dig, så behøver det altså ikke at være sådan. Hvis du tror, at hans følelser er gengældt, kan du tage mod til dig og fortælle, at du er forelsket i ham. Han vil blive utrolig glad, da han helt sikkert er lige så nervøs, som du er. Det er ikke sjovt at gå og gemme på sine følelser, og man kan få helt ondt i maven, hvis man ikke får det sagt. Tag en snak med dine veninder og fortæl dem, hvordan du har det, da de måske kan hjælpe dig med at fortælle din udkårne, at du er forelsket i ham.

En god første date

Når du har fundet ud af, at I begge er forelsket i hinanden, kan I tage på jeres første date. I kan f.eks. gå en tur i skoven, bage en kage sammen eller tage ned i byen og kigge på butikker eller måske shoppe lidt. Det vigtigste er, at I bruger en masse tid sammen, så I lærer hinanden godt at kende. Når du har fået en kæreste, skal du bare nyde det. Det er så hyggeligt og sjovt, men husk at det vigtigste er, at I begge har det godt og føler jer tilpas i hinandens selskab.