På nettet findes det meste, og der er stort udvalg af tøj. Men hvordan finder du lige din størrelse, som du er sikker på har det perfekte snit når du modtager det? Formerne skal være lækre og prisen skal i bund. Se med her og læs hvordan vi guider dig igennem store størrelser med billigt plus size tøj.

Billige kjoler i store størrelser

Du ved hvem du er, og du står stolt frem i alt din natur. Der findes tynde kvinder, små kvinder, høje kvinder, store kvinder, der findes alt det som gør os alle forskellige. Der er plads til alle, især på det store internet. Som eksempelvis hos New Wear som er en online webshop med dametøj til piger, kvinder og damer. Her er der plads til alle fra størrelse 36 til 54 uden problemer. De sælger alt fra billige kjoler til skønne sko og accessoires, og langt størstedelen inkluderer tøj til store kvinder og piger.

Plus size betyder…

Der findes ingen præcis regel for hvornår man er i plus size kategorien, det afhænger af hvordan butikker og producenter definerer det ud fra deres størrelser på tøj. Selve udtrykket kan også bruges i flere sammenhænge og kan forveksles med for eksempel ”over size”, som dog udtrykker en stil. Men hos NewWear er rammerne klare; plus size tøj start fra str. 44 og op til str. 54, og så måler de selv deres tøj og beskriver det detaljeret. Hvilket hjælper utroligt meget når man selv skal vælge den helt rigtige plus size kjole.

Shop amok helt uden brok

Udfordringen er oftest at sikre sig den korrekte størrelse på det tøj og de plus size kjoler man shopper efter. De fleste webshops har en størrelsesguide for at sikre sig at du kan shoppe trygt. Det samme gælder ved Newwear.dk som har en grundigt størrelsesguide der viser dig præcis hvordan målene på deres tøj er fundet, og hvordan du finder dine mål bedst.

Alternativer

Du kan også finde en størrelsesomregner online som Size Charter. Her indtaster du dine mål og du vil blive præsenteret med størrelser der passer dig godt. De sammenligner med kendte mærker, og giver dig resultatet i europæiske størrelser.

Hvilken størrelse passer dig bedst, og hvordan finder du frem til den? Skriv gerne en kommentar nedenfor.