Denne artikel er en betalt artikel, der er sponsoreret af de nævnte hjemmesider.

Er der flere forskellige ting, du er utilfreds med omkring dit udseende? Vi er svære at stille helt tilfredse, men der er nogle, der har en decideret bekymring over nogle dele af deres udseende. Her i indlægget kigger vi nærmere på, hvordan du skal gribe det an.

Læs med her i indlægget for at blive klogere på, hvordan du bedst muligt takler dine bekymringer.

Lad ikke andre diktere, hvordan du ser ud

Hvis du er utilfreds med forskellige dele af dit udseende, kan det bunde i flere forskellige ting. Bunder det i, at der er andre, der har kommenteret på dit udseende, skal du blot ignorere det.

Hvad andre tænker om dit udseende, må de selv om. Det er dig, og kun dig, der dikterer, hvordan du ønsker at se ud. Hvis der er nogle, der har en holdning om, at du burde få ændret dit og dat, er det ikke noget, du skal lytte til.

Hvis det ikke er noget, du har problemer med, er det heller ikke noget, du skal ændre. Det er derfor vigtigt, at du tager de konstruktive briller på, hvis andre begynder at kommentere negativt på dit udseende. Det kan jo faktisk være, at der slet ikke er noget galt med dit udseende, men andre er misundelige.

 

Tænk dig nøje om, inden du gør noget drastisk

Hvis du rent faktisk er utilfreds med noget, og det ikke er, fordi andre har kommenteret på det, er det selvfølgelig også en normal følelse. Vi er mange, der måske har lyst til at ændre lidt hist og her.

Inden du springer ud i noget som helst, er det dog en god idé at tænke dig godt og grundigt om. Der er nogle ændringer, der kan have en stor betydning for dit helbred og dit udseende. Det er måske ikke altid, at det rent faktisk er til det bedre.

Inden du beslutter dig for noget, er det derfor vigtigt, at du overvejer, hvilke konsekvenser det kan have. Der skal derfor gøres mange overvejelser, inden du skal springe ud i noget som helst.

 

Er du ked af farven på dine tænder?

Er du træt af farven på dine tænder, der ikke er så hvide, som de har været? Går du og gemmer dit smil væk på grund af det? I disse tilfælde overvejer du måske at få gjort noget ved det, hvilket er helt forståeligt, hvis det hæmmer dig så meget.

Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet i København kan du blandt andet få tandblegning. Her er der både mulighed for intern og ekstern behandling.

 

Har du problemer med mørke render under øjnene?

Går du ofte og gemmer dig bag et par solbriller, fordi du er flov over dine mørke render under øjnene? Det kan være et problem, der også hæmmer meget. Det er dog også noget, du kan blive behandlet for.

Du kan blandt andet blive behandlet ved Dermatology Lab i København, der tilbyder forskellige former for skønhedsbehandlinger.