Selvom du ikke har meget plads til rådighed, kan du ved at følge nogle enkelte indretningsråd sagtens få plads til alle dine ting samtidigt med din stue stuen fremstår som rummelig og lækkert indrettet.

Du ved hvor nemt et værelse kan komme til at se rodet og overfyldt ud, stort set uanset hvor stort det er.

Du har sikkert, som så mange andre før dig også tænkt, Det er fordi jeg har for lidt plads der bliver så nemt rodet.

Selvfølgelig kommer et lille værelse nemmere til at se rodet ud end et stort værelse, det siger næsten sig selv.

Men hvis du følger nogle rå regler når du indretter dit hjem, vil du blive overrasket over hvor meget du kan få plads til uden at det ser rodet ud.

Det der er vigtigt at tage højde for; er farver, opbevarings møbler og ikke mindst balance og afstand.

Hvis vi starter med at se på hvad farverne betyder. Lyse farver på væggene vil få et værelse til at se større ud, mørke farver vil få et det samme værelse til at se mindre ud.

Man kan sidde det samme gør sig gældende for møbler, lyse møbler er ikke så dominerende i rummet som de samme møbler i mørke farver vil være. Derfor vil de lyse ikke fylde så meget visuelt.

Så hvis du ikke har så meget plads vælg overvejende lyse farver så vil din stue se mere rummelig ud.

Med opbevarings møbler menes skabe, kommoder, reoler, hylder osv. ordet siger det næsten selv møbler til at opbevare ting i.

Det Danske firma Ramwerk.dk har lavet et koncept der er modulbaseret og som giver dig muligheder for at udnytte pladsen optimale  samtidigt med at det ser lækkert ud.

De har lavet moduler der kan sættes sammen efter ønske og blive til reoler, kommoder, skuffer, skabe og for at give endnu flere kombinationsmuligheder kan du vælge at stille deres møbler direkte på gulvet eller hænge dem op på væggen.

Du kan få Ramwerks produkter i mange forskellige farver, de fleste af farverne er grund farver som du nemt kan kombinere med de farver du har i forvejen.

Så er der kun tilbage at tale lidt om balance og afstand. Det er meget vigtigt, for det overordnet indtryk, at de forskellige ting du har i din stue, har en god balance i forhold til hinanden. Den nemmeste måde at opnå balance på er ved at justere afstanden mellem de forskellige genstande.

Her kan du virkelig få glæde af Ramwerk.dks online designer. De har udviklet et online værktøj, der sætter dig i stand til at indrette din stue i 3D før du beslutter dig for hvad du vil købe.