Realiseringen af vores drømme starter som regel i… ja, drømmene. Derfor er der kun fordele ved at give dig selv lov til at drømme, ikke mindst om din fremtidige luksusbolig. Drømmer du også om et køkken, der passer helt unikt til lige netop dig? Lad os manifestere det sammen!

 

Du kommer hjem med frisk frugt og farverige grøntsager og slænger henkastet dit indkøbsnet over den smukke bordplade. Så tænder du for din yndlingsmusik og begynder at kokkerere til de sprøde toner. Du føler dig hjemme, for du er i dit drømmekøkken.

 

Måske er du ikke engang flyttet hjemmefra endnu, eller måske har du bare endnu ikke køkkenet, der lever op til dine store visioner. Ikke desto mindre kan det godt betale sig at drømme. Det er nemlig første skridt til at manifestere alt fra marmor bordplade til egetræslåger.

Skræddersy køkkenet efter dine drømme

Det ultimative køkkenet er skræddersyet efter dine drømme. Og det sjove er, at dine drømme også er med til at skræddersy det – drømmene er nemlig den nål og tråd, du skal bruge for at skabe det. I visionerne skal du naturligvis skabe et køkken, der passer til dig og ingen andre.

 

Det kunne for eksempel være et snedkerkøkken, hvor hvert element og hver en detalje er fremstillet ud fra dine idéer. Snedkerkøkkenet er generelt lidt af et drømmekøkken, fordi det netop kan skræddersys til den enkelte. Samtidig er udgangspunktet det smukke, rå træ, som aldrig går af mode.

 

Træet kombineres med en bordplade efter eget valg, og her er det stort set kun fantasien, der sætter grænsen. Snedkerkøkkener kan nemlig beriges med utrolige bordplader i natursten som marmor, hvis organiske linjer gør det til noget helt særligt. Her er det indbydende at tilberede alle dagens måltider til dig selv såvel som prinsen på den hvide hest eller den harmoniske kernefamilie (ja, bare drøm løs!)

Første step: Se det for dit indre blik

Luk øjnene og drøm dig ind i dit fremtidige køkken. Stryg hænderne hen over den glatte marmor bordplade. Nyd synet af de farvestrålende råvarer og fald ind i en energisk rytme, mens du hakker og snitter. Tag en dyb indånding og mærk, hvordan det føles at stå i dit drømmekøkken.

 

Det føles måske fjollet, men faktisk kan det have en stor effekt. Når vi tillader os selv at drømme og være til stede i vores ønskescenarier, begynder vi nemlig at identificere os med denne fremtidige version af os selv. Vi begynder at tænke som den person, der allerede har drømmekøkkenet, føle os som hende og handle om hende.

 

Det er faktisk lige netop dét, der skal til for rent faktisk at manifestere det. På den måde er første step altså at tillade dig selv at drømme stort. For hvis du ikke engang kan se drømmen for dig, hvordan skal du så nogensinde få den til at blive til virkelighed?