Er der noget hyggeligere end en god chick flick på sofaen i selskab med dine bedste veninder, masser af snacks og måske et par flasker vin? Vi kan i hvert fald ikke komme i tanke om noget. Men der er så mange at vælge imellem, og en del af dem er desværre ikke så fede, som de kunne være. Derfor er det bare smartest at undersøge sagen på forhånd, så I ikke ender med at se en super nederen film på jeres hyggeaften.

romantiske chick fliks

Her får du forslag til tre fantastiske chick flicks, som dig og dine veninder simpelthen ikke må snyde jer selv for.

Clueless fra 1995

Clueless handler om Cher, som er datter af en rig advokat. Hun går i high school og er en af de helt populære piger. Det lyder måske let, men det er det faktisk slet ikke. For Cher skal både navigere rundt i forelskelser, matchmaking, dårlige karakterer og den nye pige, som er vildt utjekket.

Udover at have et fint, ret let gennemskueligt, plot, er Clueless bare en enormt charmerende film. Både garderoben og manuskriptet oser af 90’erne, og dialogen er både kæk og tager ikke sig selv for seriøst. Alt i alt er det bare en skøn film at se med veninderne, hvor I kan grine af, hvor clueless high school-pigen Cher egentlig er…

 

Romy and Michele’s High School Reunion (1997)

Romy og Michele har ikke det helt store kørende for sig… Der er hverken gang i deres karriere eller deres kærlighedsliv, og det eneste de for alvor har er hinanden. Da de bliver inviteret til high school reunion, må de naturligvis gøre noget drastisk; de kan jo ikke møde op som tabere. Derfor finder pigerne på en perfekt plan, der inkluderer hårde business-garderober og kølige pokerfjæs. Dette resulterer i en hylende morsom film, som ikke minder om andre, du har set.

Filmen udvikler sig katastrofalt for de to og har faktisk et rørende budskab foruden alt humoren. Som om det ikke skulle være nok, så er Lisa Kudrow med som den ene af de to hovedpersoner. Så hvis du savner Phoebe fra Friends, må du simpelthen have fat i Romy and Michele’s High School Reunion.

10 Things I Hate About You (1999)

10 Things I Hate About You er en chick flick klassiker! Hvis du er til Heath Ledger og Shakespeare-referencer, er det simpelthen denne film, du skal have fat i. Den handler om to tvillingepiger, som får temmelig kort snor af deres bekymrede far. Den ene søster er en rebel, som ikke interesserer sig synderligt for drenge, imens den anden er desperat efter at tage til prom med sin lækre kæreste. Men det får hun kun lov til, hvis søsteren kommer med og har en date ligesom hende. Det er problematisk, og så går det ellers løs.

 

Her kan du finde de romantiske chick flicks

Alle tre film kan du se, hvis du får fat i den rigtige tv-pakke. Kig nærmere på de forskellige pakker og priser på tvpakkerguide.dk, så du er sikker på, at du får fat i den rigtige, inden pigerne kommer næste gang. C More er blot en ud af mange underholdende tjenester. Foruden C More kan du kigge nærmere på Viaplay og Netflix, som er nogle af favoritterne blandt danske streamere.