Overvejer du at få botox eller filler, skal du først og fremmest være opmærksom på, at du skal være 18 år. Derudover skal du sørge for at vælge et sted, hvor du får et naturligt resultat. Læs mere om det herunder.

De fleste teenagepiger har noget, som de gerne vil ændre ved deres krop. Det kan være, at du har et ar i panden, som du er træt af, at du godt kunne tænke dig at få større læber, eller måske kunne du godt tænke dig at få fikset dit tandkødssmil.

Det er alt sammen noget, der kan afhjælpes med botox og filler. Inden du kaster dig ud i det, er der dog et par detaljer, som det er en god ide, at du tænker.

Først og fremmest skal du selvfølgelig være opmærksom på, at du skal være 18 år for at få lagt botox eller filler ind under huden. Er du under 18, må du altså vente noget tid endnu.

Sørg for at få et naturligt resultat

Når du bliver 18, og hvis du stadig gerne vil have botox og filler, er det vigtigt, at du sørger for at vælge en klinik, hvor de giver dig et naturligt resultat. Alt for mange ender med at overgøre det med botox og filler, så de får et udtryksløst ansigt og alt for store læber. Det siger sig selv, at det ikke er flatterende på nogen.

En klinik, hvor de har virkelig godt styr på det, og hvor de går meget op i at sikre dig et naturligt resultat, er hos Cutis Clinic. De har stor erfaring med forskellige former for behandlinger med botox og filler. Læs mere om det på cutisclinic.dk.

Botox og filler er ikke en permanent løsning

Inden du bruger penge på botox og filler, er det også vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er en permanent løsning. Begge dele bliver opløst i kroppen i løbet af 4-6 måneder. Derfor vil du altså skulle blive ved med at have foretaget nye behandlinger, hvis du er tilfreds med resultatet.

Omvendt kan det også være en fordel for dig, hvis du er i tvivl om, om det vil være det rette for dig. Når botoxen og filleren forsvinder fra dit ansigt, går du jo bare tilbage til dit gamle udseende.

Der er altså både fordele og ulemper ved, at det forsvinder. Du hænger for eksempel ikke på et dårligt resultat for evigt, men skal samtidig blive ved med at bruge penge på det.