Når man taler om selvbrunere, er der nok mange som bliver sendt tilbage til 2010’erne, hvor selvbruneren første gang blev kendt. Ved brug af de fleste selvbrunere, kom mange til at få orange håndflader – og havde man ikke smurt selvbruneren ordentlig ud, stod man pludselig tilbage med orange pletter rundt omkring på kroppen. Det er heldigvis mange år siden og vi står i dag med en række af helt nye produkter, som bestemt har taget ved lære. I dag kan du altså sagtens bruge selvbruner uden at blive orange! 

Det er selvsigende, hvorfor selvbruneren er det perfekte alternativ til solens stråler. Solen er nemlig farlig for os – og derfor er selvbruneren nødt til at gøre et comeback i dit sortiment af produkter. 

UV-stråler vs. selvbruner

Det er selvfølgelig ikke kun dårligt, at få sol på huden. Via solens stråler optager vi D-vitamin, hvilket er nødvendigt for os som mennesker. Dog kan for meget sol være decideret farligt. Foruden det, er solens UV-stråler også med til at ælde vores hud hurtigere. Det er meget vigtigt at vi altid bruger solcreme, når vi opholder os i solen. 

Når du bruger en god selvbruner, har du også muligheden for at pleje din hud i samme åndedræt. Man kan nemlig få en masse forskellige selvbrunere nu til dags, som ikke kun giver din hud en bedre glød – men samtidig også er med til at pleje din hud mod den naturlige aldringsprocess og tørhed. Måske der også findes én, som indeholder en masse C-vitamin?

Hvilken selvbruner skal du vælge? 

Når du står og skal vælge en selvbruner, kan du altså tjekke, hvad selvbruneren indeholder. Du kan eventuelt prøve dig med A Hint of Summer Lotion fra Rudolph Care. Dette er nemlig en af de selvbrunere, som kan hjælpe din hud på mange andre områder end blot at få en bedre glød.

I denne selvbruner finder man nemlig også økologisk aloe vera, som både beroliger huden samt tilfører fugt til huden og lindrer på irritationer. Yderligere består A Hint of Summer også af acaiekstrakt, som styrker huden. Acai er nemlig rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. 

Du behøver ikke at gå på kompromis med din huds sundhed, for at få en smule sommer glød! Prøv i stedet selvbrunere. På den måde får du også en sand anledning til at passe bedre på din hud samt pleje den med diverse ekstrakter.