Mange kvinder har set store Hollywood stjerner som Cameron Diaz, Jennifer Aniston og Angelina Jolie se fuldstændig faboulous ud på den røde løber. Alt er perfekt med deres designerkjoler, diamantsmykker og smukke negle på hænder og fødder. Drømmen fortsætter til tider ved, at mange kvinder drømmer om at se sådan ud. Det er dog noget, som bliver forbundet med formuer af penge brugt på hår, makeup, tøj og negle. Selvom vi ikke kan garantere dig, at du kommer til at ligne Cameron Diaz på en prik, er der stadig meget, man kan gøre for at følge i deres beauty fodspor. Læs med her og bliv klogere, når vi guider til de tre bedste beauty tips.

Lav dine egne negle med et neglekit

Det behøver ikke at nå de tårnhøje priser, når du gerne vil lave smukke negle. Der er heldigvis råd for, hvordan du selv kan lave disse negle og dermed slippe for at gå hos en dyr neglespecialist. Løsningen hedder her neglekit fra neglefeber, som er et dansk firma, der har specialiseret sig i at have én mission: At alle skal have råd til at lave smukke negle. De har derfor udviklet et koncept, hvor du kan købe diverse neglekits, hvor du kan lave smukke negle med alt fra fransk manicure til flotte farvede negle.

Tørbørstning

Det er et forholdsvist nyt fænomen, at man kan tørbørste sig selv om morgenen eller om aftenen inden badet. Princippet går ud på, at du bruger en tørbørste til at børste hele kroppen i bevægelser, der går op mod hjertet og dermed får øget blodcirkulationen i hele kroppen. Dette skaber en større glød i huden og mindsker appelsinhud. Det giver også øget elasticitet i huden samtidig med at det vækker kroppen til live, så du føler dig mere energifyldt.

Brug farver de klæder din teint

Hvis du bruger læbestift, rouge eller øjebrynsfarve er det ikke lige meget, hvilke nuancer, du bruger. Har du en lys eller mørk hudtype, er der forskel på, hvilke farvenuancer, der står godt til din teint. Farverne får dig til at se godt ud, når du bruger dem i samarbejde med din huds farve. En lys skandinav kan således godt have en mørk hud, der gør, at andre farvetoner kan bruges fremfor en mere rødlig skandinavisk udseende kvinde. Forhør dig eventuelt hos en professionel, der kan guide dig til de bedste farvetoner til dig.

Med disse tre beauty råd håber vi, at du er ét skridt nærmere Hollywood looket.