Tjen penge på at lave og sno balloner til dyr, piratsværd og eventyrvæsener eller male ansigter i fantastiske og smukke mønstre! Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke.

Lige nu søger overballonmand Lars Lottrup nye kollegaer til at være Ballonmænd og kvinder og ansigtsmalere i Slagelse, København, Odense, Roskilde og Holbæk.

Du kan læse om Danmarks sjoveste studiejob her hos Ballonmand.

Hvad går det så ud på og hvad kan du forvente. Prøv at se hvad Katrine fortæller her:

I et job som ballonkvinde eller ansigtsmaler får du mulighed for at arbejde tidspunkter, der ofte passer godt sammen med studier. Det er også et job, hvor du lærer at tage en masse ansvar på samme tid med du hjælper med at lave skæg og glade dage for alle mulige forskellige børn.

Hvad er forventningerne til dig som ballonkvinde eller ansigtsmaler

Først og fremmest skal du være fyldt 18 år – sorry til alle jer der ikke er der endnu – men husk på den her mulighed for den kommer igen. Faktisk skal du være mellem 18 og 25 år.

Det er vigtigt, at du kan lide børn, og du skal ikke være bange for at være midtpunkt. Du skal kunne skabe sjov og en god stemning, og du skal også være hjælpsom og tage ansvar for de projekter du håndterer. Det kan være alt fra en børnefødselsdag, events til byfester og også events til firmaarangementer med voksne menneksker.

Det er klart bedst hvis du har et kørekort. Det gør det noget nemmere, hvis du skal til en event ude på landet eller lidt væk fra de normale offentlige ruter. Det er også en fordel at have kørekort!

 

Men jeg kan jo ikke lave ballondyr!?!

Det er faktisk kun mindre vigtigt. Det skal de nemlig nok lære dig at lave ballondyr og flotte ansigtsmalinger. Ballonmand.dk sørger også for at du har et kostume. Det er typisk en gul t-shirt og sort bowlerhat – nå ja og så de velkendte seler!

Søg Danmarks sjoveste studiejob i dag! Brug linket ovenfor for at finde mere info om studiejob stillingen!

danmarks sjoveste studiejob