Ved du, at der snart er en fødselsdag, du er inviteret til, og som du gerne vil se godt ud til? Der er så mange årsager til at være forfængelig. Det er en helt almindelig ting at gå op i sit eget udseende, og nogle gange giver det et boost af selvtillid, hvis man ved, at man har gjort lidt ekstra ud af sit udseende. Men hvordan gør man lige det? Der er mange forskellige måder at stadse sig lidt ud på.

Hvis du er typen, der elsker at hoppe i en flot kjole, tilføje smykker og generelt virkelig bare gøre noget ud af det, har du garanteret allerede idéer til, hvad du kan gøre. Du har måske allerede et outfit i skabet, du tænker, vil passe helt perfekt til anledningen.

Men hvad med dine negle? Hvis du ikke har groet naturligt lange negle, kan du overveje at investere i negletipper, der lige kan blive prikken over i’et. Du kan hente inspiration til at købe flotte negletipper her.

Hvordan fungerer negletipper?

Hvis du ikke før har forsøgt dig med negletipper, kan det være svært helt at forstå, hvordan de egentlig fungerer. Generelt fungerer de således, at du med en speciel lim sætter tipperne fast til dine egne negle. Herefter kan du med neglelak eller gellak dekorere dem, så det ser ud som om, det er dine helt egne negle. Det er en relativt simpel proces, og med en lille smule øvelse kan det komme til at se helt fantastisk ud.

Hvis du tænker, du gerne vil gøre tipperne helt personlige, kan du bruge god tid på at vælge de rette negletipper. De findes i mange forskellige farver, så det er nemt for dig at finde en farve, der passer godt til resten af det outfit, du skal have på. Negletipperne holder generelt set i et godt stykke tid – så du kan nyde godt af også at have flotte negle på studiet eller på arbejdet i det næste stykke tid.

Hvordan får man det til at tørre?

Når du arbejder med gelenegle, er det vigtigt, at du har udstyret i orden. Det er nemlig ikke nok bare at sætte en klat lim og vente på, at det tørrer. Når negletipperne er sat på, skal de files til, så de har den form, du gerne vil have – og så skal de tørres under UV-lys. Du kan altså ikke bare vifte lidt med hænderne, som du måske ellers er vant til, når du har brugt almindelig neglelak.

Efter gelen er tørret, og neglen sidder, som du gerne vil, er det en stor fordel for dig at bruge en topcoat. Det er med til at sørge for, at den kommer til at holde længe, og selvom du kommer til at banke hånden ind i en bordkant, eller du rammer en væg med neglene, så kan du forvente, at farven nok skal holde alligevel – i hvert fald væsentligt bedre, end hvis du ikke havde haft topcoat på.

Få flotte, franske negle

Du behøver ikke nødvendigvis at farve hele neglen, hvis det ikke er noget, du har lyst til. Mens nogle foretrækker at have fuld neglelak på, er der andre, der synes, det bliver for markant og tydeligt. Her kan det være, at en transparent negl med hvide negletipper i stedet er noget for dig. De kan med fordel bruges til for eksempel at lave franske negle, som er simple men enormt fine og kan gå til både hverdag og fest.

Du kan også vælge at få negletipper, der er helt naturlige. Her er der ingen neglelak eller farve, der kan ses. De vil altså udelukkende fungere som en forlængelse af dine egne negle. Det fungerer godt til dig, der har tynde negle, som knækker nemt, og som godt kunne tænke sig at prøve at have lidt længere negle. Det kan være, du har forsøgt at få dem til at gro flot og langt i mange år, men at det bare ikke er lykkedes dig – Så kan naturlige negletipper være værd at tage et kig på.

Når du skal file neglene, er det en god idé at have kigget på forskellige stilarter på forhånd. De kan files både rundt eller firkantet – Ja, faktisk lige i den form, du ønsker det.