Hos Norup

Går du med en iværksætter i maven, og gerne vil gøre alvor af drømmen om egen virksomhed, er lokaler oftest en af de ting, der trækker tænder ud på dit iværksætterbudget. Især, hvis du skal bruge et kontor i hovedstadsområdet. For den slags koster, og der følger tit ubehageligt lange bindingsperioder med. Så hvad gør du som ung iværksætter, hvis du gerne vil billigt i gang?

De fleste iværksættere starter oftest hjemme i privaten. Om ikke ved køkkenbordet, som folk ellers altid har sagt. Men i hvert fald inden for hjemmets fire vægge.

For rigtige erhvervslokaler er en dyr post at få sat på iværksætterbudgettet. Især hvis du stadig ikke har landet de første kunder – eller kun lige har kunder nok til, at du kan få det til at løbe rundt.

Det virker altid mere seriøst med en kontoradresse

Samtidig er der også meget snobberi, når kommende kunder skal vurdere dit firmas potentiale som leverandør. For mange virksomhedsejere og beslutningstagere virker det simpelthen ikke seriøst nok, hvis firma- og privatadressen er den samme.

Så skal du gøre dig håb om at lande de virkelig store og seriøse kunder, der for alvor kan give din lille iværksættervirksomhed luft under vingerne, er du nødt til at få dig om ikke andet, så i hvert fald en adresse ude i byen.

Måske virker det også mere seriøst for dig

Samtidig er der også mange, som har svært ved at skulle arbejde hjemmefra. Coronakrisen har ellers gjort det mere almindeligt. Men stadig er der nogen, som bare har brug for det der skift i lokation, for at det bliver virkelig seriøst.

Så hvad gør du, hvis enten det ene eller det andet er tilfældet?

Billigt kontorhotel på Frederiksberg

Ja, bor du i netop hovedstadsområdet, kan du med fordel udnytte mulighederne for at leje dig en kontorplads på dagsbasis hos et kontorhotel på Frederiksberg.

Det hedder Hos Norup, og ligger 5 minutters gang længere ude ad Roskildevej end Zoologisk have.

Her kan du leje skrivebord og kontorstol i et kreativt og hyggeligt miljø for priser, der starter helt nede fra 65 kroner plus moms om dagen. Det er helt uden binding, og inkluderer også kaffe og te

Samtidig har du mulighed for at leje lige så billige mødelokaler på kontorhotellet, når du skal have kundemøder.

Det giver dig den nødvendige autoritet og seriøsitet, som mange virksomheder leder efter, når de overvejer iværksættervirksomheder. Så undgår du at sætte likviditeten og udgiftsniveauet i din nystartede virksomhed helt over styr.

Samtidig får du bedre mulighed for at skille arbejds- og privatliv fra hinanden, hvis du har brug for det.

Ingen binding – Lej efter behov

Har du ikke problemer med at arbejde hjemmefra til hverdag, kan du nøjes med at leje dig ind i kontorhotellet på Frederiksberg efter behov. F.eks. når den der vigtige kunde skal hales i land.

For så ser det mere rigtigt ud, når de ser dig rejse dig fra dit skrivebord, når de kommer. Herfra kan du så tage dem med ind i mødelokalet. Det er noget, etablerede virksomheder kan forstå – og måske det lille ekstra, der får dem til at vælge dit firma – selv om du er helt nystartet eller soloselvstændig.