Der er så mange krav, man skal leve op til i hverdagen med alt fra eksamener, tøjstil og de sociale relationer, der inviterer til fest og fyrværkeri, hvor man synes, at man skal være noget for andre. Det kan også være skønt i de rette doser, hvis man nyder en god fest med en lækker drink med veninderne, er en flittig sjæl til eksamen og har det godt med ens sociale netværk. Der kan dog også til tider være udfordringer, som man møder på sin vej, og det kan være enormt tidskrævende og energidrænende, så man mister lidt sig selv. Her kan det være ekstra vigtigt at være god ved sig selv og gøre nogle gode ting i hjemmet, der giver ny energi og lader batterierne op. Her ser vi på tre tips hertil, så læs med og bliv inspireret. 

Hårfjerning

Det lyder måske lidt mærkeligt at fokusere på hårfjerning, men det kan faktisk give rigtig god velvære, når man har fjernet hårene på benene og armene og dermed føler sig rigtigt lækker. Det kan give fornyet udstråling og selvtillid, hvis man altså har det sådan med hårfjerning. Man skal kun gøre det, hvis man netop føler, at det gør noget godt for en, og ikke som noget, hvor man ikke ellers synes, at man er lækker og skøn. For det er man, uanset hvad. Skal du have inspiration til, hvilken hårfjerner, der er bedst, kan du kigge her Ipl hårfjerner test og finde lige netop den hårfjerner, der er bedst. 

Massage

Har du ikke lige en kæreste, veninde, ven eller forælder, der kan give dig noget massage og er det for dyrt at gå til professionel massage, er en massagepistol vejen frem. En sådan kan bruges af dig selv, på det tidspunkt og på det sted på kroppen, som du har brug for. En massagepistol har som regel forskellige indstillinger og forskellige massagehoveder, som er små, store og midt i mellem, og som kan vibrere med forskellig hastighed. De større kan holdes tæt ind til større områder på kroppen såsom lægmusklerne, ballerne og lårene, mens de mindre kan holdes ind på arme, lænd og skuldre. Har du brug for inspiration til den bedste massagepistol, er der masser af nyttig info herom på massagepistol test. Her kan du se, hvilke massagepistoler, der er kåret som bedst i test. Der er kriterier som antal hastigheder, ergonomisk greb, oplader tid, antal indstillinger etc. og ikke mindst den effekt, som de har. 

En massagepistol kan bruges til at lindre ømme led og muskler samt øge blodgennemstrømningen i kroppen. Dette vil gavne dit velvære, så du føler dig ladet op igen efter en travl dag i skolen, hård træning i fitnesscentret eller efter en lang løbetur i det fri. 

Rigtig god fornøjelse med at bruge tid på DIG i selvforkælelsens tegn!