Lang kjole, kort kjole? Blonder, tyl eller silke? Dyb udskæring, høj hals? Korte ærmer, lange ærmer eller måske ingen ærmer? Der er mange ting, man skal tage stilling til, når den rette konfirmations kjole skal finde.

Find den rette kjole til den store dag

Konfirmationsdagen er en helt særlig begivenhed, som du sikkert har glædet dig rigtig længe. For mange unge konfirmander er tøjet en af de absolut vigtigste ting ved dagen, og derfor er det en rigtig god idé at sætte jagten ind i god tid. Før du for alvor går på jagt efter den rette kjole, er det en god idé at have overvejet, hvilke ønsker og krav, du har til kjolen. Hvordan skal ærmer, udskæring og længde være? Hvilke materialer skal kjolen have, og hvordan skal snittet være? Find fx inspiration på diverse kjole webshops, såsom Unique Kjoler, der har et stort udvalg til konfirmanden.
Læs med her og få 3 simple og gode råd til den perfekte konfirmations kjole

  1. Undgå at prøve for mange kjoler

 

Det kan være svært at begrænse sig, når man først står ude i kjolebutikkerne, men jo flere kjoler, du prøver, jo sværere bliver det at finde den rette.  Udvælg på forhånd nogle få butikker du skal ind i og udvælg så nogle få kjoler, som du synes er allersmukkest og gerne vil prøve. Tag eventuelt både din mor og en god veninde med dig, som kan hjælpe dig med at finde den helt rette kjole.

 

  1. Køb en kjole med plads til at vokse i

I konfirmationstiden er du lige midt i voksealderen, og især hvis du er ude mange måneder i forvejen, er det en god idé at købe en kjole med lidt plads til at vokse i. Det kan være, at du i løbet af nogle måneder pludselig skyder 5 cm i vejret eller bliver større over barmen. Er kjolen for stor lige nu, så vent med at få den syet til indtil konfirmationsdagen kommer tættere på.

 

  1. Stop med at kigge når den rigtige kjole er fundet

Når du har fundet den kjole, der giver dig et sug i maven, og som du virkelig føler dig smuk i, så stop med at kigge videre. Du kan nemt forvirre dig selv og glemme drømmekjolen, hvis du prøver 10-15 kjoler mere, og det kan også være, at kjolen bliver solgt til en anden, hvis du ikke griber chancen, mens den er der.

 

Stol på din mavefornemmelse – den rette konfirmations kjole er den, du føler dig tilpas og smuk i!