Justin Bieber er en person vi hele tiden bliver nød til at vende tilbage til. En af de lidt sjovere indslag kommer faktisk ikke fra Justin Bieber selv, men koreografen David Moore. Moore har sammen med et team af Swegway entusiaster lavet en cover video på What Do You Mean. Den er på den ene side super sjov og sød, og på den anden side faktisk også rigtig flot lavet.

Du kommer nok ikke til at se Justin Bieber selv på et Swegway til sommer, hvis du skal til koncerten, men faktisk florerer der flere videoer på nettet med Bieber, der kører rundt på en Swegway, som i Danmark oftest kaldes for Segboard eller Airboard.

Hvis du selv har planer om at anskaffe dig en Segway, så er det vigtigt, at du altid dobbeltchecker sikkerheden, Trustpilot på forhandler og som minimum sikrer dig at dit Segway er CE-mærket. Et CE-mærke er imidlertid ikke en 100% garanti for et godt segway, da der er set tilfælde hvor der er blevet fusket med sikkerhedsmærkningerne.

Du kan læse den komplette guide til segboards på Børnenettet.

Hvis du har lagt mærke til at det i videoen hedder Segway, så betyder det noget andet på dansk. Det er en maskine lidt a la en swegway, men hvor der er en styrestang på.