Tegn på at i vil være veninder forevigt!

Skrevet af : Nanna Bramming

Er i hinandens soul mates? og holder jeres venskab i længden?

100% Ærlighed
I er 100% ærlige overfor hinanden, fordi i ved at uanset, hvad i siger til hinanden, så er i stadig veninder.
Der er heller ikke noget i verden, som i ikke kan snakke om!

Internt
I har interne jokes og ting i kan sige, som kun i forstår. I kan flække af grin bare ved at kigge på hinanden, og i behøver ikke engang sige, hvad i tænker.

Aldrig akavet
I er ikke bange for bare at sidde og være stille sammen. Man behøver ikke altid snakke, det bliver nemlig ikke akavet, hvis i bare sidder stille lidt.

Snap-sikkerhed (næsten da)
Du kan sende alt på snapchat, for du ved hun ikke dømmer dig! Hun er formentlig lige så skør selv. Men hun screenshot’er med garanti også dit billede og bruger det mod dig på facebook på din fødselsdag 😀

Hemmeligheder
I holder på hinandens hemmeligheder uanset hvad. Der er intet der kan få jer til at røbe hinandens hemmeligheder.

Tilgivelse
Du tilgiver hende virkelig hurtigt uanset, hvad hun har gjort, fordi du ved du ikke kan undvære hende! (og så ved hun også alt for mange ting om dig som ikke må slippe ud!

Er der altid for hinanden
Når hun ringer tager du altid telefonen selv på tidspunkter, hvor du ville lade andre ringe!

Fuld støtte!
I støtter hinandens drømme og ønsker uanset, hvor mærkelige de kan være!

Long distance relationship
Uanset hvor langt i bor fra hinanden, så påvirker det overhovedet ikke jeres venskab. Selvom i ikke ser hinanden hele tiden, så ved i at i altid er der for hinanden.

One big family
I kender til hinandens familier, og føler jeg måske endda også som en del af de. I kender hinandens rodede familiehistorier, og er der for hinanden, når der er problemer. I  har sikkert endda overvejet, at bortadoptere jer til hinandens forældre! 😀

Roommates
I har flere gange snakket om, hvor fedt det ville være, hvis i en dag boede sammen. Og formentlig også allerede mentalt indrettet jeres lejlighed.

Forever and always
I glæder jer til at blive gamle sammen, og i ved allerede på hvilke måder i skal give den gas og være det sejeste par pensionist veninder, der findes!

Du tænker på hende, mens du læser den her artikel 😀

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love