Fra venner til uvenner

Skrevet af : Cathrine Mortensen

arguing-1296392_960_720

I plejer altid kunne snakke om alt og hun er den første du skriver til, men pludselig er der ingen nye beskeder fra hende. Og du kan ikke skrive til hende.. Du ville ønske, du kunne, og du har SÅ meget at fortælle til hende. Men i er blevet uvenner.

Og hvordan bliver man gode venner igen så? Skal man snakke om det? Lade det ligge? Og hvordan kunne det overhovedet ske, at i er blevet uvenner? I har aldrig skændtes før, og du har aldrig set den side af hende.

Derfor bør man måske overveje, hvad der vægter mest – diskussionen eller venskabet. Nok har hun været en idiot måske, sagt nogle dumme ting, og det kan være svært at tilgive hende. Men hun tænker nok præcis det samme om dig, og du er også nødt til at se det fra hendes side, hvis i skal blive gode venner igen. Det er altid godt at sige undskyld, og nogle gange skal man måske “bare” sige det, selvom man ikke helt ved, hvad man undskylder for. Det kan nemlig gøre, at hun også er villig til at lægge det bag sig. For hun tænker måske heller ikke, at det er hende, der skal sige undskyld.

Når/hvis du er kommet frem til, at venskabet vægter højest, så læg det bag jer. Er der grund til at blive ved at køre i noget, der er sket en enkelt gang? Noget andet er naturligvis, hvis det ofte sker – så er i måske nødt til at sætte jer stille og roligt ned og snakke om det. Du må fortælle, hvordan du føler, når det sker, og hun må fortælle hendes oplevelse. Og i kan begge fortælle grunden til, at i handler og reagerer som i gør.

Men lad det ikke føre ud i endnu en diskussion. Hvis du har taget valget om, at venskabet vægter højest, skal du måske give dig lidt og være villig til at indgå et kompromis. Tænk på, at hvis i begge er stædige, kan det være svært at finde en løsning på det, og selvom i måske kan glemme det, så dukker den samme diskussion op igen næste gang, det sker, hvis ikke i får lavet en løsning på det. Derfor: Tænk lidt mere langsigtet, og gør det virkelig noget, hvis du ikke liiiiige får ret, men derimod bevarer dit dyrebare venskab med hende?

 

 

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love