Bumser og urenheder er super nederen og dukker altid op på det værst tænkelige tidspunkt. Girlzonly går derfor i krig mod bumser, og vi har samlet nogle tricks til, hvordan du bedst bekæmper uren hud :

  1. Skyld ansigtet i koldt vand efter badet, da ansigtet er følsomt overfor varmt vand, og koldt vand vil hjælpe på irritationen.
  2. Makeup og cremer sidder i huden hele dagen, og det kan derfor være en god idé at bruge produkter der er fri for parabener og parfume. Man kan også bruge makeup, der bekæmper bumser, imens du har det på. Det har f.eks. Manhatten Clearface lavet
  3. Brug en vandbaseret creme og makeup, da olieholdige cremer tilstopper porerene og giver bumser.
  4. ALDRIG klem dine bumser! Det spreder bakterierne til et større område i ansigtet og giver flere bumser.
  5. Husk at drikke massere af vand! Det gør så huden ikke dehydrere og tørre ud. En tør hud giver ofte flere urenheder.
  6. Spis varieret og motioner for at holde huden frisk.
  7. Vask ansigtet både morgen og aften med en blid sæbe eller ansigtsrens uden parfume i. En god ansigtsrens der er blid ved huden og bekæmper bumser er Manhatten Clearface’s Wash Gel der kan købes i Matas.
  8. Hold håret væk fra ansigtet og huske at vaske det regelmæssigt, da fedt og hårprodukter giver bumser.


Underlige trends til at bekæmpe uren hud :

På nettet kører der forskellige idéer om at hvidløg og tandpasta er effektive midler, hvis man efterlader det på bumsen hen over natten. Det skyldes, at hvidløg og tandpasta udtørrer huden og skulle fjerne bumser. Problemet er at hvidløg og tandpasta nemt kan irritere huden og efterlade den rød.
Vi foreslår, at man istedet bruger rigtige produkter med samme effekt, der er lavet til at bekæmpe uren hud, som f.eks. Basiron der kan købes på apoteket. http://www.basiron.com/dk/behandling-med-basiron

Læs eventuelt også guides til skønhed og velvære på fitnessogmad.dk