Silketørklæder – Hvad er hot?

Skrevet af : girlzonly
silketørklæder

Silketørklæder trender i New York

Måske er du ikke just typen, der går med tørklæde. Måske allerhøjst et tørklæde fra Pieces. Og hvad skal et silketørklæde så gøre godt for?  Ser du – et silketørklæde har mange (måske skjulte) muligheder, og det er på tide, vi får øjnene op for dem. Vidste du eksempelvis, at et silketørklæde snildt kan bruges som pynt i håret?

Du vidste med garanti, hvor blødt et silketørklæde er. Mmmh. Men hvor kommer silke egentlig fra? Og hvorfor er det pludseligt så populært? Silke kommer rent faktisk fra sommerfuglens kokoner – det vil sige, at silkesommerfuglens larve spinder en kokon af silke og silkelim. En kokon er det hylster, en larve laver, når den skal forvandles til en sommerfugl.  Men hvorfor er det så blødt? Den lækre og behagelige fornemmelse, man får i kroppen, når man rører silke, skyldes stoffets fine fibre. Disse sørger også for, at dit tørklæde ikke krøller. Og et stof som silke er af utrolig god kvalitet og bærer en lethed med sig, som får enhver til at føle, at et godt køb er gjort. Tænk bare på, hvor længe sådant et tørklæde holder – i modsætning til dem, man måske som oftest køber.

Hvordan styler jeg et silketørklæde?

Svaret er enkelt: Som du vil. Selv de fineste kvinder fra New York er med på silkebølgen, og disse styler også tørklædet på uendelige mange kreative måder. Du kan eksempelvis bruge det som et bælte, som pynt på stolen på værelset eller på en fed måde i håret. Nogle bruger det også rundt om håndleddet. Og om halsen er du ikke lænket fast til en bestemt måde heller – se for eksempel denne video nederst på siden. Havde du tænkt på, der fandtes disse muligheder?

BESOS, KlunzShop og Love Of Green

Måske du nu er fristet til at tage et kig på silketørklæder, men ved ikke helt, hvor man finder sådan nogle. Hjælpen er nær! På BESOS finder du et kæmpe udvalg af forskellige silketørklæder, og grundet de mange forskellige mønstre, faconer, størrelser og farver kan du helt sikkert finde noget, der lige passer i din smag. BESOS’ silketørklæder er utrolig luksuriøse. Kvaliteten er helt i top, hvilket også gør, at priserne er en anelse højere end andre steder. Kvaliteten sikrer dog en lang levetid.

silketørklæder

Silketørklæde fra BESOS – Klik på billedet for at se udvalget

Måske du ikke synes, du har 500 eller 1500 kr. at kaste efter et tørklæde, men kast ej håndklædet i ringen af den grund. Hvis du også er helt forelsket i et sådant tørklæde, og MÅ du bare eje et, kan de også snildt fås til færre penge. Hos Love Of Green finder du eksempelvis et skønt udvalg, hvor de fleste silketørklæder kun koster omkring 100 kr. Wuhu! Så får du muligheden for at prøve et silketørklæde af, så du måske senere hen kan ønske dig et af de rigtig eksklusive af slagsen.

Se blandt andet dette lækre tørklæde hos KlunzShop, man da godt kan drømme lidt om.

Silketørklæder – De perfekte accessories

Et silketørklæde er uden tvivl hot, hvis i spørger os. Overvej lige alle de muligheder, du får med i købet. Ethvert outfit kan ændres på et splitsekund ved at style dit silketørklæde efter det, og glem alt om associationer til ældre, fornemme kvinder, hvis tørklæde sidder helt perfekt, stramt og langt fra tilfældigt. Et silketørklæde er ikke længere bare noget ekstravagant – det er også en mulighed for at køre et lækkert boho-look. Eller mulighed for at drømme sig lidt væk til New York og Sex And The City. Overvej lige, hvor stilet Carrie Bradshaw ALTID er – på sin helt egen måde. Drømmer du ikke lidt om, at du også kan se så stilet ud? Og at det er nemt at ændre sin stil? At du ikke behøver at skifte tøj i løbet af dagen, hvis du skal direkte fra skole til en koncert, en familiemiddag eller i biografen med veninderne? Dertil og derfor er et silketørklæde HOT. Ved bare at omstyle tørklædet fra halsen til håret, eller omvendt, kan du ændre dit look markant.

Vi er ikke i tvivl. At have sin egen stil er hot. Og et silketørklæde hjælper dig godt på vej!

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love