Hvor skal du gå hen, hvis du vil sætte tænderne i byens bedste burger og shoppe med veninderne bagefter?

 

KBH.dk er Københavns nye medie på nettet, som henvender sig til alle byens borgere og besøgende, og teenagepiger kan især glæde sig over, at der er kommet et medie, som samler nyheder om alle de bedste spisesteder, shoppingmuligheder og kulturtilbud på et sted.

Det betyder nemlig, at de ikke længere behøver at søge på forskellige sites, når de skal finde inspiration til deres næste hyggedag med veninderne. KBH leverer et samlet overblik over alle mulighederne, og sitet bliver opdateret med nyheder om nye spisesteder, caféer, begivenheder og butikker dagligt.

Mediet skrev for eksempel for nylig om, at sportsbutikken ASICS delte gratis sneakers ud til de første 50 kunder, som dukkede barfodet op foran butikken i Indre by en lørdag eftermiddag.

 

Teenagepiger har også jublet over KBH.dks nyhed om, at Boozt, der er kendt for sælge modetøj på nettet, snart åbner en kæmpe butik med makeup og skønhedsprodukter på Købmagergade.

Der er utallige sjove og skønne begivenheder i København hver uge, og dem skriver KBH.dk også løbende om, så teenagepiger i byen aldrig går glip af et lækkert event. Men det er ikke kun åbninger af nye butikker og interessante begivenheder i København, som KBH bruger kræfter på at få ud til deres læsere.

 

Det sker flere gange om måneden, at der dukker nye caféer og restauranter op i København, og skriver dagligt om, hvor man skal skynde sig at løbe hen for at få den bedste kaffe og det mest smagfulde måltid mad i byen.

 

KBH.dk har blandt andet skrevet nyheden om, at Sliders har åbnet en ny biks ved Enghave Plads, at burgerjointen Jagger er kommet til Nørrebro og Indre By, og at Pasta Du Nord ikke længere kun findes på Hovedbanegården, men nu også er åbnet på Falkoner Allé på Frederiksberg.

 

Derudover har KBH.dks dygtige blogger Maja Harder, som er vild med at anmelde restauranter og caféer, været forbi Café Bambú i Griffenfeldsgade på Nørrebro for at smage på deres spændende vegetarretter, og hun har også besøgt Café N på Nørrebro og Rufino Osteria på Christianshavn, som laver himmelsk spaghetti på ægte italiensk.

 

Så mangler du gode idéer til, hvad du skal foretage dig i København i weekenden, hvor du får den bedste takeaway, og hvilke nye butikker byen byder på, så er KBH dit nye medie på nettet, hvor du gratis kan læse de seneste nyheder om København.