Mode trends forår/sommer 2017

Skrevet af : Leah Bramming

Endelig er varmen kommet! Solen skinner (i hvert fald oftere nu) og tøjskabet mangler nogle nye sommer looks. Så hvorfor ikke lade sig inspirere af dette års forår/sommer mode trends fra de internationale designere og catwalks? Vi er nok ikke synske, men vi kan dog se, hvad de store navne siger, vil blive moden denne sæson!

 

1. 80’er Mode

  

FashionMagazine,  Boozt,  H&M

Vi er slet ikke færdige med at finde inspiration i gamle årtier! Denne sæson kan vi se en hel del glitter, lak og generelt skinnede stoffer. Det behøver dog ikke være dårligt eller freaky mode trends – Det kan betyde et nyt lækkert fest/aften outfit, mens det nok ikke fylder helt så meget i hverdags moden.

2. Pink og gule trends?!

  

Vogue, Weekday,  Zara

Ikke umiddelbart det vi først forbinder med mode-rigtigt, vel? Men det har faktisk fyldt meget i kollektionerne til denne sæson, og du vil helt sikkert støde på det! Det kan dog gøres lidt mere diskret, som at finde en taske eller et par sneaks i en af de vilde farver. Sommerens mode trends bliver farverige i år!

3. Blomster

  

Glamour,  Zalando,   Vila

Det bliver virkelig forårs stemning med blomster alle vegne på tøj, sko, tasker og endda hatte! Inspireret af tidligere årtier og årstiden, men helt sikkert flot og moderne. Hvis du ikke er til flower-power på tøjet, så kan du holde det simpelt med en taske eller sneaks med blomster broderinger.

4. Sheer (Peek-a-boo looket)

  

Cosmopolitan,  Only,   Topshop

Det kan lyde ret cute, men det er faktisk det lækre, provokerende look med gennemsigtigt stof. Designere er vilde med det, og det har også fyldt meget til flere awardshows det sidste stykke tid. Rita Ora var en af dem der gik hele vejen med looket til Billboard Music Awards! Den populære mode trend fortsætter i denne forår/sommer sæson.

5. BH toppe!’

  

Vogue,   Forever21,   Boohoo

Mode trends i år gemmer ingenting til fantasien. “Bra-tops”, “bra-lettes” eller BH toppe. Uanset hvad vi kalder dem, så kan du ikke undgå at se dem denne sæson. Kombiner dem med en sheer top, og så har du et flot, mode-rigtigt look!

6. Flæser/Ruffles

  

MarieClaire,   Only,   Zara

Moden i år er ikke genert, diskret eller kedelig, det er helt sikkert. En trend, som vi allerede kan se overalt nu, er flæser. Og det er faktisk nogle virkelig søde designs til sommeren 2017!

Klik videre på pilen til næste side —>

 

Skrevet af Leah Bramming

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love