Derfor vil han hellere være sammen med dig end sine drengevenner!

Skrevet af : Nanna Bramming

Nogle gange overgår kæresten altså vennerne!

1275618

Her er 8 gode grunde til, hvorfor han nogle gange hellere vil være sammen med dig end sine venner. Og du har det måske lidt på samme måde?

1. Han kan putte med dig, når han bare vil slappe af. Det kan han ikke rigtig med sine drengevenner. Når i putter, så kan det altså hurtigt gøre en kedelig morgen meget bedre.

2. I kan også sagtens bare ligge og lave ingenting sammen, hvis i nu har en doven dag. Der behøver ikke foregå alt muligt vildt, for at i hygger jer sammen.

3. Du kan gøre små hverdagsting spændende og sjove for ham. F.eks. er det pludselig ikke så slemt at skulle handle ind til mad eller lave lektier. For så længe i er sammen kan det hurtigt blive sjovt.

4. Han kan lave ting med dig, som han ikke kan lave med sine drengevenner – fordi de vil syntes det er mærkeligt eller plat. Han må f.eks. godt nyde en tur i Ikea eller se en lidt tøset serie i TV uden du dømmer ham. Du syntes jo bare, det er dejligt at have nogen og gøre de ting med, når veninderne ikke lige er i nærheden.

5. I kan introducere hinanden for nye ting, og det er derfor også spændende at se hinanden. Du er typisk også bedre til at få ham ud af huset, mens drenge ofte er gode til at falde ind i en rytme med at ligge på sofaen. Især hvis de først får tændt for Play Stationen.

6. Han må godt vise sine svagheder foran dig, så det er okay, hvis han gerne vil hjem, fordi han er sulten – og han må også godt være dårlig til Fifa, for det er du jo fuldstændig ligeglad med.

7. Du forstår ham også bedre end nogen anden, så han vil selvfølgelig derfor langt hellere være sammen med dig.

8. Du kan altid muntre ham op, hvis han har haft en dårlig dag, eller han er lidt nede, og han ikke vil se andre.

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love