Den her type drenge skal du aldrig date!

Skrevet af : Nanna Bramming

Drenge du skal holde dig fra!

Ham der holder dig skjult for venner og familie

Har i set hinanden som kærester i et stykke tid, og han virker som om, han er rigtig glad for dig? Men han har stadig ikke haft lyst til at vise dig frem for hans forældre eller venner. Og det virker faktisk lidt som om, de aldrig har hørt om dig? Og måske vil han helst ikke dele noget på sociale medier, og vil helst altid ses hjemme hos dig?
Så er det et godt tegn på, at han ikke er interesseret i at være officiel med dig. Den slags drenge har ikke fortjent dig, hvis han ikke kan stå ved og være stolt af, at han er sammen med dig. Så kan du sagtens finde meget bedre.
Så prøv at tage en snak med ham, og hvis han ikke er interesseret i at ændre sin opførsel helt, så er han ikke kampen værd!

Den meget jaloux type

Alle mennesker er typisk lidt jaloux, men man kan altså også blive for jaloux. Hvis han er lidt jaloux og usikker over en drenge-ven, du har, så er det helt normalt. Men hvis han prøver at forbyde dig at skrive med drenge venner eller i det hele taget se andre drenge, så kan det blive for meget. Man skal stole nok på hinanden til at vide, der ikke vil ske noget. Det er altid godt at have forståelse for at hinanden kan blive usikre, men der er grænser for, hvor meget jalousi du skal finde dig i!
Så hvis han slet ikke giver dig plads i forholdet, så er han måske ikke værd at samle på. Men start med at prøve at snakke med ham om det.

Ham der ikke accepterer dig for dig

Hvis han ikke accepterer dig for den du er, men prøver at få dig til at ændre på den du er. Så er han nok ikke den rigtige for dig. Man har altid noget ved hinanden, der kan irritere en. Men det er ikke meningen, man går ind i et forhold for at ændre på en person. I skal acceptere hinanden for dem i er. Så hvis han prøver at ændre dig hele tiden og gøre dig til en du ikke er, så er ikke den rigtige!

Han presser dig til ting

Hvis du har fortalt ham, der er noget, du ikke er klar til, eller bare ikke har lyst til, fordi det ikke er den du er. Så skal han acceptere det. Han skal ikke prøve at presse dig til ting, hvis du gør det klart, du ikke vil. Så har han ikke nok kærlighed til at acceptere, hvem du er. Så er i nok ikke det rigtige match.

Han er optaget

Et meget klart tegn på, at han ikke er den rigtige er selvfølgelig, hvis han har en anden kæreste. Man skal ikke begynde at prøve at score andres kærester. Du kan prøve at forestille dig, hvordan du ville have det, hvis en anden pige prøvede at score din kæreste. Det er ikke sjovt, og kan skabe unødvendig usikkerhed hos en anden pige. Så lad vær at rod med andres forhold.
Mange mener, at det ikke er din skyld. Han kan jo bare være en god kæreste og ikke gøre noget. Men man behøver ikke være medskyldig i at ødelægge andres forhold. Hvis

han er sammen med en anden, så lad dem være glade sammen.
Ud og find en dreng der er single i stedet ! 🙂

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love