Tøseserier – Mangler du også en ny god, sjov eller spændende serie på Netflix? Så er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig de 5 bedste tøseserier på Netflix, som alle piger vil kunne lide.

Af Jessica Y. Jensen

5 tøseserier du simpelthen må se

Nedenfor har du 5 must see tøseserier. Det bedste af det hele er du bare kan checke dem ud på Netflix.tøseserier

1. Gossip Girl

Åh ja, det må snart være en klassiker! ’Gossip Girl’ handler om en folk privilegerede unge mennesker fra det rige del af New York. Vi følger dem igennem tykt og tyndt. Her er masse af drama, kærlighed og spænding. Der er hele seks sæsoner, så du kommer aldrig til at kede dig! Samt en helt masse lækre fyrer 😉

Stjerner: 6 ud af 6.

Trailer:

2. How I Met Your Mother

Dette må være den bedste komedie serie. Her følger vi hovedpersonen Ted Mosby i sin færd med at fortælle sine to børn hele sin livshistorie. Det gør serieren skal ses som et flashback, hvor vi ser Ted prøve at finde sit livskærlighed, samt hvordan det går hans fire bedste venner. Det er en sjov, livsfilosofierne og romantisk komedie.

Stjerner: 5 ud af 6, fortjener måske 6, men da afslutningen er dårlig får den kun 5.

Trailer:

3. Modern Family

’Modern Family’ er også en komedie serie. Denne tager udgangspunkt i tre moderne familier. Her bliver serien filmede som at karakterne godt ved at der er der kameraer, så det en form for reality serie med fiktive personer. Den er virkelig morsom og afsnittene varer kun 20 min hver!

Stjerner: 5 ud af 6, fordi den ikke er bedre end ’How I Met Your Mother’.

Trailer:

4. The Carrie Diaries

Her følger vi Candace Bushnell, som er kendt fra serien ”Sex and the City”. Denne serie viser hendes liv før sex og byen. Serien foregår i 80’erne hvilket gør den mere spænende fordi den ikke ligner alt andet. Den er både sød, sjov og romantisk.

Stjerner: 4 ud af 6, da den desværre kun på 2 sæsoner :’(

Trailer:

5. New Girl

’New Girl’ er en komedie serie hvor vi følge Jess som flytter ind hos tre fyrer, og her følger vi hvordan livet med romies kan gå. Der er både sjov, ballade og kærlighed.

Stjerner: 4 ud af 6, den kan blive lidt kedelig i længden.

Trailer:

Så er det bare at kommer over på Netflix og se tøseserier i et væk.

Klik her for at gå til Netflix