Bør man have sex på første date?

Skrevet af : girlzonly

Ingen kan lide den første date. Det er akavet, og det involverer normalt en række drinks, en biograftur eller en middag, som du faktisk helst vil være fri for at dele med en fremmed, og desuden er der altid det samme spørgsmål, der spøger i baghovedet på jer begge: Skal vi have sex senere?

På trods af vores generelt oplyste holdninger og syn på sex, så opfatter sex på første date som et øjeblik, der kommer til at afgøre jeres fremtid, og derfor grubler vi over hvad det rette træk er.

Vi er så optagede af omverdenens forventninger, at vi ofte fuldstændig ignorerer vores egne personlige ønsker. Vi er så optagede af at forsøge at dechifrere, hvad den anden mon tænker, at vi ikke lytter til det, vi rent faktisk selv ønsker.

Hvorfor egentlig tøve så meget, og hvor overhovedet bekymre sig så meget? Sex bør ikke ses som en udveksling af varer, hvor kvinder giver det som et “forskud” på et forhold, og mænd modtager det som en “tak” for at give en dyr middag. At have sex på den første date bør ikke påvirke chancerne for et langsigtet forhold i en negativ retning. Så giv slip og lad ikke spænding ødelægge det det bedste ved dating.

Her er et par gode grunde til hvorfor sex på første date er helt i orden.

 

Respekten forsvinder ikke

Utroligt mange kvinder tror, ​​at mænd vil vise mindre respekt overfor en kvinde, der har sex på første date. Men virkeligheden er, at flertallet af mænd, fastholder, at de absolut ikke tænker dårligere om en kvinde der hurtigt har sex. Faktisk er det langt over halvdelen, der har det sådan. Så lad os aflive denne fordom én gang for alle.

Måske kommer skepsissen fra ens egne usikkerheder om at have sex. Hvis du ved, at det at have sex med nogen ikke får dig til at gøre dit bedste eller hvis det vil gøre dig for trængende, så er det en god ide at vente. Vent ikke, fordi du tror, ​​at fyren vil miste respekt eller interesse. Vent på grund af, hvordan det vil påvirke dig at have sex på første date.

 

Det er altid din egen beslutning

Din beslutning om at have sex er din egen; det handler ikke om den anden. Uanset hvad, så vil en sexpartner der er interesseret i dig og gerne vil se dig igen, følge op på en god date, uanset om i har haft sex eller ej. Så hvorfor ikke give efter for lysterne og nyde livet mens man kan. En potentiel partner skal nok komme igen, især nu hvor i har set hinanden nøgne.

Hvis du ikke har sex relativt tidligt, så vil presset vokse, og man vil begynde at stresse over det. Hver efterfølgende date bliver en konstant tankestrøm af “Skal jeg vente længere tid? Vi har været på tre dates nu, så skal vi bare gøre det?” Når seksuel spænding bygger sig op, så bliver det sandsynligvis mere akavet hvilket kan forhindre det helt i at ske.

Man behøver ikke have sex på den først date, men hvis man vil, så kan man lige så godt gøre det.

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love