6 tips til en mere succesfuld barbering

Skrevet af : Nanna Bramming

Tips til en god barbering

Ender du også ofte med irriteret hud, røde knopper og indgroede hår efter barberingen, så kan det være du barberer forkert. Her er der nogle tips og tricks der kan hjælpe til en bedre barbering!

 

Barber dine ben om aftenen

Mange begår den fejl, at de barberer deres ben i badet om morgenen. Men det viser sig faktisk, at du skal barbere dine ben om aftenen, hvis du vil have det bedste resultat. Om natten hæver din ben sig nemlig, hvilket betyder at hårene trækker sig ind i huden. Så når hævelsen i benene falder igen, så dukker der allerede stubbe frem.
Så barber dine ben om aftenen, for at få det bedste resultat!

Barber dine ben på det rigtige tidspunkt om aftenen

Du får det klart bedste resultat, hvis du barberer dine ben i badet eller efter et varmt bad. Det varme vand gør hårene bløde og får dine hårsække til at åbne sig op. Det gør barberingen mere præcis, så du får glattere ben.

 

Barber med hårene

Barber med hårene, hvis du gerne vil undgå røde knopper, indgroede hår og udslæt. Huden kan nemt blive irriteret, hvis du barberer mod hårene.

Brug barberskum

BRUG BARBERSKUM! Aldrig barber uden nogen form for skum eller smørelse. Hvis du ikke gider investere i en barberskum, så kan du sagtens bruge din balsam. Bare aldrig tør barber!!

Fugt benene efter

Det er meget vigtigt, du husker at fugte benene efter barberingen. Det hjælper på at huden ikke skal blive irriteret efter barberingen.

Røde knopper

Et problem efter barberingen er ofte røde knopper. Især i bikinilinjen og området omkring, der kan røde knopper være et stort problem. Det hjælper at bruge en skin tonic på huden bagefter, da det hurtigt renser bakterier fra huden. Det mindsker chancen for inflation i huden og altså for røde knopper.

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love