Her er nogle komplimenter, du let kan give andre!

Vi tør vædde med, at der ikke er nogen i den her verden, der ikke får det bare lidt bedre, når de får komplimenter. Uanset om man er god til at tage i mod et kompliment, så giver det stadig en god følelse at høre noget, man gør godt.
Det er en god bekræftelse på, at man er god omkring andre, hvilket altid er dejligt at høre.

Udover det kan det faktisk føles rigtig godt at give et kompliment. Det føles godt at gøre andre glade – ved at minde dem om noget godt ved dem. For nogen kan det være svært at finde på et kompliment at give andre.. Det eneste det kræver er faktisk bare, at du tænker over, hvad du sætter pris på ved andre og så siger det højt.
Det vigtigste, når du giver et kompliment, er bare, at det er 100% ærligt. Man skal ikke give et kompliment, hvis man ikke mener det.

Så vi har samlet en liste af komplimenter, du kan give andre. Så læs med her, hvis du har lidt svært ved at finde på, hvad du skal sige til andre.

  1. Du ser virkelig godt ud i dag.
  2. Jeg er vild med din nye (bluse, trøje, o.s.v.)
  3. Du er en virkelig god (ven, mor, o.s.v.)
  4. Jeg får det altid bedre, når jeg har snakket med dig.
  5. Jeg føler jeg kan komme til dig, når jeg har brug for at snakke.
  6. Dit hår er virkelig flot i dag!

Så hvis du har lidt svært ved at finde på et kompliment, men du gerne vil give et. Så kan du finde lidt inspiration her. Det vigtigste er, at du mener det, når du siger det. Man kan nemlig ofte godt høre, når folk giver et kompliment, de ikke helt mener.