3 items der gør din kæreste stil mere stilfuld

Skrevet af : girlzonly

Ikke alle mænd går op i deres tøjstil. Mange mænd bruger ikke lang tid på at vælge og sammensætte et outfit og ender derfor ofte i den samme skjorte og de samme bukser. Gælder dette for din kæreste, så kan du med fordel læse med videre her.

 

I dette indlæg finder du nemlig tips til fire forskellige items, som pifter ethvert outfit op og gør det mere stilfuldt. Det er nemme løsninger, som er nemme at anskaffe sig, og som findes i mange forskellige variationer. Så læs med og bliv klogere.

 

Vær ikke bange for at tilføje farver

Det første tip er mere overordnet end de resterende i dette indlæg og handler om, at du ikke skal være bange for at tilføje farver til looket. Især i denne tid hvor vi går en varmere periode i møde, er det en god idé at give sig i kast med at tilføje farver til ens outfit. Et farverigt item kan pifte ethvert outfit op og få det til at se stilfuldt og moderne ud. Det er op til den enkelte mand at finde ud af, hvilke farver der passer godt til ham, men grønne og blå nuancer går man som mand aldrig galt i byen med.

 

Tilføj et bælte og gør looket mere sammensat

Det næste tip er mere konkret og kan gøre en kæmpe forskel for outfittets look. Tilføjer din kæreste et bælte til sit look, bliver det med garanti mere stilfuldt og sammensat at se på. Et bælte overses ofte når tøjet skal sammensættes, men er altså en god idé at tilføje, hvis du vil se knivskarp ud. Det kan godt betale sig at investere i et lækkert bælte med et flot spænde. Sørg selvfølgelig for at putte overdelen ned i bukserne, så bæltet rigtigt kommer til udtryk.

 

Skift de gamle, slidte sko ud

Findes der overhovedet noget værre end gamle, slidte og udtrådte sko? Er din kæreste indehaver af sådan et par, er det på tide, at han skifter dem ud med et par nye sko. Dette vil alene pifte looket op og få det til at fremstå mere stilfuldt. Gå gerne efter nogle smarte og interessante sko, som folk lægger mærke til. Vigtigst er det selvfølgelig, at komforten passer til din kærestes fødder og behov.

LÆS OGSÅ: Størrelsesguide til sko

En klassisk polo sikrer et stilfuldt look

Er din kæreste stor tilhænger af at gå i almindelige t-shirts, så kan han med fordel udskifte nogle af disse til mere klassiske poloer for at give looket et mere stilfuldt touch. Der findes et stort udvalg af poloer på markedet, så der er stensikkert en, som falder i din kærestes smag, hvad enten han er til neutrale farver eller sjove prints.

 

Det internationale mærke Superdry er kendt for at lave tøj, der både er friskt, ungdommeligt, og som skaber et lækkert udtryk. I deres sortiment findes også lækre poloer til enhver smag. Tjek Superdrys udvalg ud og forkæl din kæreste med en flot polo ved at klikke på linket.

 

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love