6 ting det kun er alle de dejlige single piger der forstår!

Skrevet af : Nanna Bramming

Single? så kommer du nok til at forstå de her ting 🙂

1554078

Ensom?

Nogle gange kan du måske godt føle dig lidt ensom, når du måske ser dine veninder med kærester. Og du kan måske føle dig lidt alene om at være single… En gang i mellem kan det derfor godt føles lidt ensomt ikke at have en kæreste, men man skal huske, at der er mange, der har det sådan en gang i mellem. Det er helt normalt. Så bare husk på alle de fantastiske ting ved at være single!

Smask forelsket!

Du bliver nemt forelsket i alt og alle, fordi du har plads til bare at gå og dagdrømme! Om det så er en flot skuespiller eller en ny dreng i klassen, så kan du blive stormende forelsket i alle, hvis du vil.

Lidt mærkelig?

Du kan nemt fortsætte dine mærkelige vaner uanset, hvad det er. For der er jo ikke nogen, du skal imponere eller være bange for, hvad tænker om dig.
Samtidig kan du have alle de mærkelige hobbyer og interesser, du har lyst til. Fordi du har massere af tid, og du kan gøre som du har lyst.

Kæreste-pladder…

Det er ikke altid du har lyst til at høre om dine veninders kærester og deres kæreste-pladder og drama. Nogle gange er det fint bare at snakke som i gjorde før de blev kærestekedelige.
Men du er selvfølgelig også stadig rigtig glad på deres vegne!

Tredje hjul…

Nogle gange kan du godt blive tredje hjul, hvis en af venindernes kæreste pludselig også er med. Eller hvis du ikke helt føler, at du kan være med på kæreste-snakken blandt veninderne..

Du dagdrømmer

Indrøm at du dagdrømmer en lille smule om at være i et forhold, og følelsen af at have en der altid er der. Du kan ikke lade vær nogle gange at savne en kæreste og være en del af hele snakken.

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love