10 gode idéer til, hvad du kan lave på en kedelig dag derhjemme

Få frisk luft!

Gå en tur og få lidt frisk luft, hvis du syntes det er en kedelig dag. Det kan både hjælpe lidt på humøret og kreativiteten, hvis du har siddet indenfor hele dagen. Udover det er det super sundt at tilbringe en god del af dagen udendørs. Hvis du synes det lyder lidt kedeligt at gå en tur alene, så snup en veninde under armen og find et flot eller hyggeligt sted i nærheden, hvor i kan komme ud og bevæge jer lidt. Det kan være alt fra en park til en strand i nærheden.

Vær aktiv!

Kom ud og bevæg dig og få lidt motion. Du har sikkert siddet stille hele dagen uden at kunne finde ud af, hvad du skulle foretage dig? Let numsen og kom ud i naturen. Find en park eller et grønt arial i nærheden og kom afsted. Enten snup løbeskoene eller rullerskøjterne på eller hop på cyklen. Det vigtigeste er, at du får lidt motion i løbet af dagen. Det sætter også hjernen i gang, og giver måske en god idé til, hvad du kan lave, når du kommer hjem.

Ryd op

Det lyder måske ikke super sjovt, men det kan altså være super tilfredsstillende og dejligt, når det endelig er overstået. Så tag dig en dag med hovedrengøring og få det ud af verden. Hvem ved – måske falder du over gamle ting, du ikke vidste du stadig har?

Ryd ud

Få bugt med en kedelig dag ved at ryde ud i dit gamle tøj og se om der ikke skulle være noget, som du godt kunne undvære. Tøj du ikke bruger optager bare plads, og der kunne måske være nogen andre der kunne have glæde af det. Så saml det i en sæk, og sig til dine forældre, at det skal en tur til røde kors.

Bag amok!

Tag et grundigt kig i køkkenet og se om ikke i skulle have ingredienserne til at lave noget spændende. Kast dig over en sjov idé! Bag f.eks. en kage eller pandekager! En sund snack er selvfølgelig også velkommen 😀
Det er garanteret, at din familie ville elske at komme hjem til en god snack. Ellers så tag dit mesterstykke under armen og smut over til en veninde.

DIY – Gør det selv!

Find et sjovt projekt på nettet, du selv kan kaste dig over! Søg efter spændende og simple DIY, og kast dig over det. Evt. ring til en veninde og få hende med på den. Kunne jo være i fik lavet noget nyt flot til værelset.

Tid til afslapning!

Kast dig i sofaen, smid fødderne op og snup dit yndlingsblad eller sæt din yndlingsfilm i gang. Nogle gange betyder fritid jo også bare at slappe fuldstændig af. Måske er der en bog du gerne ville læse?
Du kan også forkæle dig selv med en hjemmespa dag, og klare alt fra fodbad til hårkur til ansigtsmasker.

Veninde-aften

Ring veninderne op, og spørg om de ikke er klar på en hygge aften med det hele. Køb ind til slik og sodavand og find jeres yndlingsfilm frem. Så er der dømt hyggeaften!

Surf på nettet

Smid dig i sengen, og tag computeren frem. Surf rundt på nettet, shop lidt tøj eller læs din yndlingsblog fra start til slut. Ellers smut på pinterest eller instagram og få noget fed inspiration til ny tøjstil eller kreative idéer.

Filmmarathon

Find din yndlings filmserie frem eller din yndlings serie på netflix, og hold et filmmarathon for dig selv.