Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Den engelske magasin Eastern Eye har igen i år kåret den mest sexede asiatiske mand i verden og i år gik vinderen hen og blev Zayn Malik. Sidste år landede Malik på en 9. plads i konkurrencen, hvor millioner af mennesker stemte over hele verden.

Eastern Eyes underholdnings redaktør Asjad Nazir forklarede:

“At han forlod One Direction skadede ikke Zayn. Både på de sociale netværk og de store mediestationer har alle haft fokus på Zayn i år. Uanset om det var hans frisure, kærlighedsliv, solokarrieren eller livet efter One Direction så var han centrum for en massiv interesse, som aldrig er set for en asiatisk kendis før.”

zayn malik

Zayn Malik udgiver sin første solo plade i 2016, men selv det at han endnu ikke har udgivet et album er ikke afgørende for hans popularitet. Asjad Nazir pointerer at:

“Han har muligvis skabt den mest multikulturelle fangruppe verden har set, og det var tydeligt i den forskellighed, der kendetegnede dem der stemte på ham fra hele verden. Og alt dette har han gjort uden at udgive en officiel solo-single endnu. Hvor vildt det kan blive når hans officielle single udgives er nærmest uvirkeligt.”


2. pladsen på listen over mest sexede asiatiske mænd blev skuespilleren Hrithik og sangeren Ali Zafar blev kåret til en 3 plads.

Læs også: Niall Horan vil i seng med Tina Fey og giftes med Selena Gomez

Zayn Malik kommer med sit soloalbum i 2016. Nedenfor kan du finde en lille forsmag på hvad der er i vente.