Er dit hår gået hen og blevet kedeligt og trist at kigge på? Det kan være at dine spidser er spaltede og hårpragten generelt flad og trist. Så kan det være det er på tide, at der bliver gjort noget ved den gamle høstak. Måske har du allerede forsøgt dig med et hav af metoder, kurer og fantasifulde opskrifter uden held og har brug for en hjælpende hånd på vejen mod sundt og stærkt hår. Der er nemlig mange ting du kan gøre for at hjælpe dit hår på benene igen, så du igen kan nyde din naturlige hårpragt. Mange af os tilfører dagligt vores hår skrappe og unaturlige produkter, som lover guld og grønne skove til det skadede hår, som i sidste ende blot ender med at skade mere end at gavne. Kan du nikke genkendende til noget af det overstående, så læs endelig med videre hvor du vil kunne få et par tips og tricks til hvordan du med Argan olie får sundere og stærkere hår.

Påfør inden eller efter hårvask

En måde at gøre dit hår sundere og stærkere med Argan Olie, er at påføre olien 20 minutter inden et bad eller efter du har været i bad. Hvis du er en der har tendens til at få meget fedtet hår, så lad olien sidde i 20 minutter inden du tager et bad og mærk hvordan olien har arbejdet sig ind i dit hår. Argan Olie går nemlig ind og reparerer spaltede spidser og mindsker skæl og eventuel svamp. 

Som en maske natten over

Døjer du med meget tørt hår, så påfør olien i håret lige inden sengetid og brug som maske natten over. At lade olien sidde natten over er en god måde at lade olien virke på, da den kan arbejde i fred og ro hele natten, så du kan vågne op med følelsen af blødere og sundere hår. 

Påfør dagligt med en klud

Mange benytter sig også af olien på daglig basis, hvor et tip kan være at bruge en klud. Der er ikke brug for store mængder når du skal tilføre olien håret. Der er faktisk kun brug for maksimalt en teske olie ved hver kur. Her kan du med fordel bruge en klud og herved få det ud i hele håret, uden at det kun tilføres et sted.