Manu Bennett

manu bennett
Skrevet af : girlzonly

Manu Bennett er en af de lidt ældre skuespillere, som du kan læse om her på Girlzonly. Han har spillet med i en række fede film, og ikke mindst The Shannara Chronicles. Det er dog langt fra det eneste sted at Manu Bennett har spillet en vigtig rolle, og det kan være du kender ham fra Hobitten, Arrow eller som den galliske gladiator Crixus i serien Spartacus.

Manu Bennett Bio

Manu Bennett blev født i 1969 på New Zealand. Hans mor Jean Bennett var en australsk bikinimodel, og hans far Ted Bennett var en New Zealandsk sanger. Manu Bennetts mor var af skotsk afstamning og faren var af irsk og maori afstamning. Kort efter Manu Bennetts fødsel flyttede familien til Australien.

manu bennett

 

Manu Bennett har 3 døtre med sin tidligere kone Israeli Horen Karen. De gik fra hinanden i 2017.

Manu Bennetts karriere

De fleste af os kender Manu Bennett som den skuespiller du kan se på billedet nedenfor:

manu bennett

 

 

Men karrieren startede lang tid før han blev til den mand ovenfor.

Manu Bennetts karriere startede før de fleste af os blev født, nemlig helt tilbage 1993. Her spillede han med i en ungdoms soap serie fra Australien, der hedder Paradise Beach.

Ja det var nok ikke verdens bedste serie, men Manu skulle jo starte et sted:

Ja vurder selv 🙂

Senere spillede Manu Bennett med i mere internationale film og serier.  Men det var som om han ikke rigtig kunne slå igennem til de store film og serier. Han blev fravalgt i Tomb Raider til fordel for Geriard Butler, han fik heller ikke en rolle i Conan the Barbarian og det var faktisk først i med serien Spartacus han fik sit store gennembrud. Her spiller Manu Bennett den galliske gladiator Crixus.

Nedenfor kan du se en samling drabelige scener fra den serie med Manu Bennett:

Manu Bennett i Hobitten som Azog the Defiler

En af Manu Bennetts grimmeste roller og ja jeg tør godt sige absolut grimmeste var i de tre film om Hobitten. Hobitten blev filmatiseret af Peter Jackson og store dele af filmene blev optaget i New Zealand. Det vil sige Manu Bennetts fødeland. Her spiller Manu Bennett rollen som Azog the Defiler, der er orkernes leder.  Og nej jeg skal hilse og sige at han er ikke køn at se på:

Manu Bennett som Slade Wilson (Deathstroke) i Arrow

I Arrow spiller Manu Bennett den legendariske DC figur Deathstroke / Slade Wilson. Det er en af de få figurer, der bliver ved med at vende tilbage i serien Arrow. Meget af grunden er helt sikkert Manu Bennetts fantastiske skuespil.

Manu Bennett som Allanon i The Shannara Chronicles

Druiden Allanon i The Shannara Chronicles er en vi vist alle kender. Den vise og stærke magiker, der er ven med Wil Ohmsford spillet af Austin Butler og Eretria spillet af Ivana Baquero.  Allanon er den der kan se den store sammenhæng, men han taler ikke altid ærligt og han har sin egen agenda.

Du kan se The Shannara Chronicles på ViaPlay. Tilmeld dig i dag og få 1. måned for 0 kroner uden bindingsperiode. Klik her

Da serien begynder er Allanon over 400 år gammel og har lagt i dvale i lang tid i the Druid Sleep. Nedenfor er scenen, hvor Allanon vågner op af dvalen:

Du kan læse nogle af vores andre biografier her:

Zac Efron – Du kender helt sikker Zac Efron fra High School Musical og filmen Baywatch. Men faktisk har Zac Efron også spillet med i mange andre fede film og serier. Læs mere her.

Blake Lively – Denne skønne skuespillerinde fra Sydafrika har spillet roller som barske kvinder – nogle bare rå og svigtede andre gange bare onde. Blake Lively er en af de fantastiske skuespillerinder, som vi altid bliver bange for når hun viser sig.

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love