Er din garderobe knap så sprød, som den har været, og kan du slet ikke følge med de 12 modeårstider, som tæller en for hver måned? Så kan vi godt forstå dig. Det er svært at holde sig 100 % opdateret på tidens trends og mode – og man kommer hurtigt bagud, medmindre man er villig til at bruge en formue på tøj hver eneste måned. Heldigvis er det ikke en dårlig investering, som mister sin værdi på samme måde, som når en bil triller ud over kantstenen hos bilforhandleren.

Går du meget op i at have det nyeste outfit, og er det vigtigt for dig ikke at have det samme som alle dine veninder, må du jo gøre, hvad du kan for at skille dig ud. Det er der mange måder at gøre på. Fx at gå direkte til en designer eller skrædder, som kan sy noget fra bunden. Det koster selvfølgelig, men ikke desto mindre får du noget, der er helt unikt og ikke masseproduceret.

Start en trend, og drop at være en copycat

Let’s face it. Der er ingen, der kan lide at være en copycat. Det virker så uopfindsomt at jacke andres stil. Start din egen trend, og gå i det tøj, du synes ser fedt ud. Moden starter jo et sted – og det behøver ikke altid være på catwalken i New York, Paris, London eller Milano, før det er cool og hipt.

Når vi taler om farver og temaer, kan det give rigtig god mening at holde øje med, hvad der kommer i modebladene. Men selvom farverne er mere eller mindre afarter af hinanden og kun overlappes måned efter måned, som bladene på træerne visner og bliver grønne igen, når det bliver forår, kan du stadig vælge nogle toner, der skiller sig mere ud. Husk, at du skal distancere dig fra mængden og ikke se ud som alle andre.

Spar op til din shopping-spree

Har du ikke allerede finanser gemt af vejen til dit kommende shopping-spree? Hvis ikke du har kongens mønt til at iklæde dig førertrøjen, når det gælder trendsættende tøj, er det om at udnytte de mange free spins, som du kan få på massevis af online casinoer, og vinde til det hele. Man kan jo være en heldig kartoffel engang imellem. Det sker hver eneste dag, at der er en eller anden, der løber med pengene og kan gå shop-amok. Hvem ville ikke gerne det? Købe alt det tøj, der overhovedet kan være i din lejlighed – og aldrig skulle bekymre sig om at tage noget på to gange?

Begynd nu, hvis du vil spare op til en ny garderobe. Men sæt dig et realistisk budget, så du også efterfølgende har råd til at betale dine regninger og husleje. Ellers ender du på gaden med fedt tøj på kroppen. Og så cool er det heller ikke at være hjemløs. Så brug din sunde fornuft. Så skal du nok være den, der løber med al opmærksomheden, når du går gaden.